-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Sevgili Patiler dün okulda, yemek arasinda, okuldaki yemeklerin nasil pis yapildiigini fark ettik ögle pis ki buraya cikip anlatasaam ertesi gün okula giden arkadaslarim kendi okullarindanda süphelenecektir... Nese bizde okulun kantininden yemeyi kestik bunun icin yemek aralarinda disari kacmaya karar verdik. Yemek arasindan önceki dersimizin bos olduundan erkekden ciktik. Afiyetle mis kokan dönerimizi yedik. Döndügümüz zaman kapida agzinda düdügü ile müdür yardimcisi kapidaydi. basladik kacmaya öle bi kacis varki arkamizdan tsunami gelio sanki... Bi pastanenin deposuna indik 15-20 dakika orda bekledikten sonra okulun cevresinin camurlu yollasrinda basladik kosmaya arkamizda nöbetci ögrenci ve müdür yardimcisini gördük ve dökük bir evin içine girdik... 5 dakkada orda bekledikten sonra kaybbolduk. Biraz yürdükten sonra okulu gördük kosa kosa okula gittik ve tellerden atladik gömlekde kirlendi... O sirada bizi B'ler gördü. Bizde onlari adam sanip rahatlatmistik icimizi. Son derse girdigimizde müdür yardimcisi geldi ve kaldirdi bizi ayaga disipline gidicemizi söledi ayrica yarin sorguya alcaklarmis velimizin yaninda... bide merak ediyorum Uyari alirsak sicilimize islermi? Su an sinirlerim cok bozuk sicilime islerse ayvayi yedik üfff.. Basim dertten kurtulmuo ki :([signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Puhauhaa :D bizde kaçardık ama yakalanmazdık ya da geri dönmezdik :P bak gitceksin yarın herşeyi annatcaksın böle böle çok pis yemekler mutfagını gordum oranın o yüzden dışarda yemek için kaçtık aç kalamazdık eğer uyarı gelirse yazılmaz da kınama yazılır ama veli çaardılarsa bişi olmaz sen anene anlat onlar konuşur zaten ondan korkma bişi olmaz ama müdür yardımcısını görüp kaçmasaydınız iyiydi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 suçlu olan kaçar yemek yemek için çıkmışsınız dışarı böyle böyle diyip durumu izah ederdiniz özür dilerdiniz falan olay biterdi. ne öle pastane depoları falan dip soru: pastane deposu kantinden beterdi değil mi?[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 30 En üst düzey Türk tanker -- Bayat , 23 Şubat 2005 15:01 tarihinde demiş ki: Tek elle yazmak zor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Hoca kactigimizi görmedi hazirlik B ler sölemis... Onlarin update i geldi yarin bi döfelim[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sakın öle bişi yapma git anlat dürüst olan her zaman kazanır iş hallolduktan sonra 1 2 gun sonra tek tek cekin cocukları toplu kavgaya girmeyin korkutun çoçukları herşeyi bizmi oretcez beğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Werb, 23 Şubat 2005 15:53 tarihinde demiş ki: sakın öle bişi yapma git anlat dürüst olan her zaman kazanır iş hallolduktan sonra 1 2 gun sonra tek tek cekin cocukları toplu kavgaya girmeyin korkutun çoçukları herşeyi bizmi oretcez beğğ =)[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sicil micil boş işler 16 tane disiplin cezam vardı hep korkutmaya çalışırlardı yok siciline işler yok bilmem nene işler diye zaten korksaydık hiç ceza almazdık oda ayrı konu. özel le devlet arasında fark var mı bilmiyorum ama sicil vs. okul yıllarıyla beraber geçmişe gömüldü keşke çıkartıp geri dönebilsem o yıllara.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinova Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 o düdüklü müdür yrd. cisini görünce kaçmaniz yanlis olmus. Korkma bise olmaz . Yani bence ... ßizim burda lise 3 teyken bizim sinif mevcudu 24 kız 15 + 2 erkekdi . ( +2 sonradan gelenler ). Biz bi firar ederdik sinifta 6 kisi kalirdi. Yok bile yazilmazdik. ADam gibi konusursan bi maydonoz olmaz bu isten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 hmm ewet benm de sicil olayım pek ii sayılmaz ama su an ozel bir firmada calıshmaktaym.sicil flaan yalan seyler.uni den diploma almıshmısın deneyimin ne nasıl birisin ona bakıyorlar.haa memurluk olaynda nasıl orasını bilmiorum ama arkadasın da dedigi gibi goz korkutma olayı.o kadar kafaya takmayın.ben yatılı okudum lisede uyarı kınama uzaklastırma ... olur oyle seyler.hala yaptıklarımız aklıma gelir gulerm guzel anılar olarak kalacak sizin de yaptıklarınız ileride aklınıza geldikce gulup gecceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 yaaa aslinda komik ama müdür bizi görmedi arkadaslar dier sinif erkekleri ispiyonladi gördük yaa...[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_dm Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bu nasil bi okuldur arkadaslar? yari acik ceza evi falan mi? yok yok yari acik bile degil... direk hapisane... yani ögle arasinda yemek yemek icin baska yere gidiyorsunuz diye kendinizi suçlu hissetmeniz ve mdr yrd. tarafindan cezalandirilmaniz mi gerekio? böyle egitim sistemini ve egitimcileri tebrik ediyorum....[signature][hline]The only difference between the WINNER and the LOSER is, the WINNER is not afraid to LOSE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinova Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 11 deydim müzik odasina Emre Ilkan Yazmistim kursun kalemle ve bi kac kisi daha isimlerini yazmis felan . Herkesten 10 ar milyon istediler. Vermeyenlere 5 Gun uzaklastirma. Ismimi sildim Silgiyle . Parayi vermiyecem dedim. vermedim 5 Gun uzaklastirma almistim. Muzik Hocamizda Yeliz Yesilmen e benziodu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 off a.q. bunlarda inat ederlerse uzaklastirma verir... =) hic bisi bilmiom ki önemli olan pedere sölemek gerisi kolay[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 anlat sen pedere de boyle yemekler falan diye.uzaklastırma werirlerse wersinler tatil yapmısh olursun ishte.gercek nedeniniz gayet ii niyetli sanmıyorum bunu disiplin kurulunda anlattıgınız zaman size uzaklastırma wereceklerini.hatta hc bir ceza almazsınız sanırım. ilk defa disiplin kurulunun karsısına cıkacaksın sanırım o yuzden gozunde fazla buyutuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 harbiden bu kadar kaçış niye bende anlamadım inşallah sicilinize flmn işlemez ilerde dert açar başınıza :/[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinova Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ya yok okadar buyutulecek bir ceza sebebi degil. Bahanede var ve sadece firar etmisler. Sözlü uyari yaparlar göz boyamak icin anlattigindan baska bise yoksa korkma bise olmaz babani bile cagirmana gerek yok . Babanada anlatsan olayi hic birsey demiyeceginden eminim. ( Müdür yardimcisindan kacmaniz haric ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar