Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik-Patinaj olarak bi bulusma duzenlesek?

Aramis

Öne çıkan mesajlar

Bu buluşmaya arabası olmayan gelemeyecekmi? ;)

[hline]

Ayrı konu olarak,
Ada güzel fikir. Patinaj da sadece araba üzerine diye bi kuralımız yok.
Adaya gidelim bisikletlere atlayalım tabi bunun için havaların düzelmesini beklememiz gerekiyor.. Buda bikaç aya mal olur ilk buluşmada adaya gidemicez bu durumda neyse.. :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

sole bir duzenleme olabilir mesala patinaj istanbul ile patinaj ankara ortak bi yer belirler bolu olur korfez olur farketmez ornegin 6 arabali var 6 arabaya bolusur gelicek olanlar hem yol parasi ortaklasa olur hem zevkli gecer hemde action olur[signature][hline]Xhearon UO Shard
Xhearon
Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben auto-drom'u ayarlayabilirim 3km. uzakta bana. Ankaradan gelcekler için biraz zor ama en azından istanbul buluşması olabilir. Şimdi auto-drom'da böyle organizasyon yapan pek çok site veya grup var. Yeterli sayıda katılım olunca karting turnuvası düzenleyebiliriz aramızda. Herkese tulum kask eldiven ve maske veriliyor ve benim türkiyede gördüğüm en hızlı ticari kullanıma açık kartlar var autodromda. Sonrasında mangal veya yemek tarzı bişeyler de ayarlayabiliriz. Ulaşım konusunda da ben sabancı üniversitesinde okuyorum bizim okula 3km. autodrom. Bizim okulun shuttle'ları taksim, kadiköy ve içerenköy carrefour'dan kalkıyor yani buraya gelmesi kolay. SAbancı shuttle'ından sonra autodroma 1 araba ayarlanır. Tabi önemli olan katılım. Herkes ilgilenirse çok zevkli olabilir. Bir sabit katılım ücreti ayarlanır ve isteyenler kendi arabalarıyla time-trial veya drag yapabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul icin sorun yok o zaman.ankaradan gelebilecekler olan 2 katagori olusturur arabali ve arabasiz diye.arabalilar hem yol parasini az odemis olur yolculuk zevkli gecer.havalar biraz daha isinip bole bir sey duzenleyebiliriz.Katilim onemli yani ankaradan 2 kisi gidecekse pek anlami yok ama 10 15 kisi oluruz o zaman keyifli olur.keske biraz daha canli bolum olabilsek.bolum yetkilileride biraz daha ilgilense bu konuda hic fena olmucak aslinda.[signature][hline]Xhearon UO Shard
Xhearon
Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...