Aramis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 karting olur farketmez[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hava soğuk henüz mangal falan yaş iş. ama karting olursa ben de varım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 karting yapalım harbi bende gelirim o zaman :)[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bu buluşmaya arabası olmayan gelemeyecekmi? ;) [hline] Ayrı konu olarak, Ada güzel fikir. Patinaj da sadece araba üzerine diye bi kuralımız yok. Adaya gidelim bisikletlere atlayalım tabi bunun için havaların düzelmesini beklememiz gerekiyor.. Buda bikaç aya mal olur ilk buluşmada adaya gidemicez bu durumda neyse.. :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 arabalara gonul vermis herkez gelebilir tabikiide[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 valla arabası olanlar da gelemeyebilirler arabayla. benzinin litresi olmuş 2,3 ytl, nereye kadar hususi oto? en güzeli toplu taşıma 650 ykr'ye ohhh ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ahauh 20 milyonluk benzinle 2 gun idare ediyodum artik hergun almak zorunda kaliyorum.eee kimler geliyo[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hala mekan & aktivite seçilmedi.. biri üstlensin seçilsin ona göre gelip gelmiyceimiz belli olsun..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ankaradan kim oncu olucak onuda belirleyinde hadi ya havalarda ii gidiyo sayilir ankarada mangal felan yapalim.yada karting felan uehe[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 körfezde turlamak , pist yanında mangal , ankara-istanbul grupları konvoy şeklinde seyahat. nasıl fikir?[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 28 En üst düzey Türk tanker -- Dwinz, 15 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki: sadistmisiniz , egoistmisiniz be höyt.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 sole bir duzenleme olabilir mesala patinaj istanbul ile patinaj ankara ortak bi yer belirler bolu olur korfez olur farketmez ornegin 6 arabali var 6 arabaya bolusur gelicek olanlar hem yol parasi ortaklasa olur hem zevkli gecer hemde action olur[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mantıklı ve tez zamanda yapıLası..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ben auto-drom'u ayarlayabilirim 3km. uzakta bana. Ankaradan gelcekler için biraz zor ama en azından istanbul buluşması olabilir. Şimdi auto-drom'da böyle organizasyon yapan pek çok site veya grup var. Yeterli sayıda katılım olunca karting turnuvası düzenleyebiliriz aramızda. Herkese tulum kask eldiven ve maske veriliyor ve benim türkiyede gördüğüm en hızlı ticari kullanıma açık kartlar var autodromda. Sonrasında mangal veya yemek tarzı bişeyler de ayarlayabiliriz. Ulaşım konusunda da ben sabancı üniversitesinde okuyorum bizim okula 3km. autodrom. Bizim okulun shuttle'ları taksim, kadiköy ve içerenköy carrefour'dan kalkıyor yani buraya gelmesi kolay. SAbancı shuttle'ından sonra autodroma 1 araba ayarlanır. Tabi önemli olan katılım. Herkes ilgilenirse çok zevkli olabilir. Bir sabit katılım ücreti ayarlanır ve isteyenler kendi arabalarıyla time-trial veya drag yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 istanbul icin sorun yok o zaman.ankaradan gelebilecekler olan 2 katagori olusturur arabali ve arabasiz diye.arabalilar hem yol parasini az odemis olur yolculuk zevkli gecer.havalar biraz daha isinip bole bir sey duzenleyebiliriz.Katilim onemli yani ankaradan 2 kisi gidecekse pek anlami yok ama 10 15 kisi oluruz o zaman keyifli olur.keske biraz daha canli bolum olabilsek.bolum yetkilileride biraz daha ilgilense bu konuda hic fena olmucak aslinda.[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 auto-drom a her türlü gelirim. ama havalar biraz daha düzelse daha iyi olur gibi.. hem kuru pist hemde mangal için[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 30 En üst düzey Türk tanker -- Bayat , 23 Şubat 2005 15:01 tarihinde demiş ki: Tek elle yazmak zor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar