lordgnr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Merhaba arkadaslar Nokia 7650 ve 6260 iki tane telefon var bunlara bluetooth ile baglanti kuruyorum ve Nokia PC Suite ile resim dosyalarini aliyorum. Ama ben bu telefonlarin icindeki butun dosyalari gormek ve degistirebilmek istiyorum. Bunun icin Nokia PC File Manager kullaniyordum ama bu program demo. Buna alternatif bir program ariyorum bilen varmi?[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 File manager kullanıyorum ben ama alternatifler var tabi my seleq gibi.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Ya cok saol ama bu telefona yuklemek icin ben bilgisayara yukleyip telefondaki dosyalara ulasabilecegim bir program istiyorum.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar