Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mp3 arşivi satılık

kewlers

Öne çıkan mesajlar

hehe bilsem nolur bilmesem nolur bilader? ilgim olan konuda bilgim var 1 program bildin diye yarım saat şekil yapma burda..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

haydaa saf mısın artiz misin nesin bilader? sanal delikanlı eksikti bi başımda o da geldi şekil yapıo burda allaaam yaa..
bak bakalım postumda ne yazıo ben açacak program bulamadım sildim,akşama 200 civarı trojan hödösü çıktı ama emin deilim nerden geldiinden o da olabilir dedim..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

hehe uplayıp durma konuyu bilader ya hadi git işine..tahir olcam ben..forumları da eskiden beri biliorum nası yazcaımı örenmeme gerek yoq.sen okumayı örencen başta ben orda kesin demiim ama trojan olabilir dedim..fikrim de budur bukadar basit..bi daa cevap atmıorum buraya uraşmıcam senle,takıl küfür falan edebilirsin arzu edersen :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

yoğun hakaretler içeren bu başlık yani bilmiyorum. hakaret edende nedense aynı arkadaş.. biraz sakin ol.. kimse senin kullandığın programları bilemk yada kullanmak zorunda diil. exell den başka bir liste programı bilmek zorunda da diil. ayrıca bu kimsenin cahilliğinide göstermez.. ama gördüğüm kadarıyla sen oldukça küstahlığını göstermişsin.. sakin ol biraz istersen.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
hemen upliim şu konuyu yaw. Okumayanlar okusun eğlensin biraz. Lakin arkadaş çok eğlenceli biriymiş :lol:

Bakalım bana nasıl bir laf yetiştirecek ilgi ile bekliyoruz...

ha bu arada arkadaşlar ben de 400 tane DVD arşivimi satıyorum var mı isteyen? (içlerinde ne olduğunu hatırlamıyorum ama.. :p)[signature][hline]Morotetori Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zaugna_Khaldun, 29 Ocak 2005 10:25 tarihinde demiş ki:
hoca balonlu fln degil de

"ya su cdleri satmalıyım
hah su paticikte 5000 kişi var
bi de burayı deneyeyim
aaa, üyelik mi gerekiormuş
oluruz canım, bira daha giricez mi nasıl olsa"

mantıgı güderek buralara gelenlere kendi adıma büyük öfke duyuyorum

+1 de benden... lakin adamın mesaj attığı tek konu bu. peh peh...

ilgi ile cevap bekliyordum ama gelmeyecek galiba :([signature][hline]Morotetori Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...