Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bu nEh ![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Yahu ne çok salak şey gördük ama bu kadar tepki vermedi kimse.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L48 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L37 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korneroth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 YAW BU NE YAW!!!!!!! BU KADAR SIĞIR OYUN OLMAZ HELE DİŞ 2 DE BİR GÖZÖÜNÜ KIRPIP DURUYO!!!!SİNİR OLDUM!!!! İNSAN KNİGHT ONLİNE VEYA COUNTER GİBİ YAPAR ZARARLI YİYECEKLERİ VURURDUK BU NE YAW!!!!! -3 YAŞ ÇOCUKLAR İÇİN HERALDE!!!! +SANKİ FALIM ÇİĞNEYİNCE DİŞ TEMİZLENCEK!!! İNSAN OLUNDA GİDİN DİŞİNİZİ FIRÇALAYIN!!! SAKIZ LA DİŞMİ TEMİZLENİR!!!! İLK OYNADIĞIMDA BŞARILI OLDUM %90 İLE BARİ ZOR YAPSAYDINIZ!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 burda bundan 10 larca kere kötü oyunlarla ilgili başlık açıldı ve hiç biri bu kadar tepki almadı. belli işte, firmanın reklamını yapmak için hızlıca hazırlanmış basit bir oyun sadece bu, neyini eleştiriyonuz?? @korneroth: hah çok kolaydı o counterı knight online ı yapmak, o oyunları adamların milyon$ lık bütçeleri var, falım'ın tanıtım olsun diye bu oyuna para yatırması bile lüks. [signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 23 Şubat 2005 15:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar