Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

linux icin command line dan calisacak p2p programlari

onlyreal

Öne çıkan mesajlar

Merhaba

linux icin command linedan calistirilabilinicek p2p programlari lazim.

Torrent i rahat calistiyorum ama birde kazaa tipi arayip bulunanlardan lazim ares in varsa olur.

onerilerinizi bekliyorum

ozellikle sharky hade[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

ya o linux nasil yapilir olayina hic giremem.

oradan ne yazilmis diye okuyacagina gider bir yerden source bulup tekrar yazarim daha hizli.

orasi basta cok guzel bir fikirdide cok buyudu yinede emek verenlere sagolsunlar ama dedigim gibi siniri asti orasi okunaklilik kalmadi.

birinin oturup faq haline getirmeli orayi

her neyse konu bu degil buradada tartismayalim bilenler cevaplasin lutfen.

sharky sen biliyorsundur abi[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

eğer sharky'ye hitap ediyorsan niye özel mesaj atmıyorsun onu anlamadım..

ayrıcana eğer nerede arayacağını biliyor da aramıyor, üşeniyorsan sanırım o source'u bulup tekrar yazman gerekecek.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
kadınları çoğu aptal değil, aptalların çoğu kadındır.

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 22 Şubat 2005 15:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Rahan ultimate cevabı vermiş. Gerçi ben daha yeni bakabiliorum forumlara.. WoW çok feci sardı gerçekten, kimse üye falan olmasın bu oyuna, takılıp kalıyor insan saatlerce..

Mldonkey, ihtiyacın olan "HERŞEYİ" karşılar.. Tabii p2p bazında.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot
of different places, just write a Unix operating system.
-- Linus Torvalds

Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...