KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Ya arkadaslar bu Antares nerde cıkıyor ?? arastır diyeceksiniz oo boss ların yazdıgı yerde yeri var ama bana tarif edin 3 gundur arıyorum ares 1 ve 2 de bulamadım! kesin olarak yerini bilen biri tarif ederse sevinirim :)[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: 45+ Clan: Combat
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Belki piskolojik ama eğer birşeyi çok ararsanız çıkmıyor:)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Zeynooooo.. Bufflasana bi. 960 lık buff hala açılmadımı :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
pavel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 o speller arkadslar cardinaldan cıkıyo 36 lvl speller barondan 35 lvl speller cıkıyo
Öne çıkan mesajlar