Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turnuva / İstanbul / T2 Constructed

Ishinotsuyoihito

Öne çıkan mesajlar

Selamlar Arkadaşlar,

Sizlere bu haberi verirken gayet mutluyum. Uzun bir aradan sonra İstanbul'da bir T2 turnuva yapacağız. Katılım şartları ve benzeri bilgiler şu şekildedir:

Tarih: 20 Şubat Pazar / 12:00 (11:30 gibi orada olun lütfen).
Tür: Type2-Standard Constructed / Swiss Round + Top4 veya Top8
Yer: Gerekli Şeyler / Kalıpçı Sk. No: 111 Teşvikiye
Ücret: 10 YTL / 10.000.000 TL
Ödül: Birinciye bir kutu Betrayers demek isterdim; ama ödül katılıma göre belirlenecektir.
Koordinatör&Hakem: Yusuf Kemal Vefa

Önkayıt veya isim yazdırma gibi bir durum yok; fakat yine de buraya geleceğinizi belirten bir mesaj atarsanız kimin geleceğini biliriz.

Bir de katılımcıların kendi kalem ve kağıtlarını yanlarında getirmeleri beklenmektedir. Önemle duyrulur. Ayrıca deste listeleriniz de hakeme teslim edilmek üzere yanınızda olmalıdır.

Görüşmek üzere; top deck'iniz bol, mulligan'ınız pek olsun!

Not: 2001'den beri ilk defa bir turnuvada oynayacağım; lütfen bana acıyın.[signature][hline]Berkin Bozdoğan
The DCI - Gatherer - Comrehensive Rules
Banned/Restricted - The Oracle - Tournament Rules

[Bu mesaj Ishinotsuyoihito tarafından 15 Şubat 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar arkadaşlar,

Turnuva ile ilgili küçük hatırlatmalar yapayım. Bu hatırlatmalar turnuvanın ve oyuncuların sağlığı açısından çok önemli olduğu için lütfen esgeçmeyin. Oyuncular eğlenirken turnuvanın sağlığından sorumlu olan arkadaşlar bizim hakkımızda kötü düşünmesin.

- Lütfen turnuvaya gelirken en az bir tane tükenmez veya mürekkepli kalem ile bir kaç sayfa, boyut olarak A5 ve üzeri kağıt getirin. Yaşam puanlarınızın sağlıklı tutulmasında kağıt ve kalemden daha güzel bir araç yoktur. Zar gibi yöntemler oyuna estetik ve atraksiyon gibi çeşniler katsa da güvenilir değildir. Unutmayın! Siz yaşam puanı tutmuyorsanız rakibinizinkine itiraz etmeniz çok güçleşir.

- Lütfen kullandığınız kartlardaki counter'lar ve oyuna koyacağınız token'lar için gerekli önlemleri alın. En az bir tane madenî para cebinizde olsun.

- Lütfen turnuvaya gelirken destenizi yazacağınız kağıdı, tercihen yazılı olarak getirin. Üzerinde karalama veya değişiklik olmuş olmasın. Destenizde kesin olmayan kartlar varsa orada tamamlayarak yine turnuva görevlilerine okunaklı bir deste listesi verebilirsiniz. DCI numaranız yoksa turnuva alanında tedarik edebilirsiniz. Adınız veya soyadınız yoksa, o konuyla nüfus müdürlükleri ilgileniyor.

- Lütfen turnuva sırasında cep telefonlarınız sessiz konumda olsun. Eğer çok önemli bir arama yapmak istiyorsanız rakibiniz ve hakemden nezaketen izin alın. Sizi anlayışla karşılayacaktırlar. Acil bir aramanın gelmesini bekliyorsanız da bu konunun ciddi anlamda bir hayat-memat meselesi olması gibi durumlarda anlayışla karşılanırsınız. Çünkü ne olursa olsun, telefonla konuşan birisi dikkat dağıtıcıdır.

- Lütfen turnuva sırasında diğer oyunlara karışmayın. Eğer bir sorun görürseniz hemen bir hakem çağırın ve durumu anlatın. Eğer durum açıksa sesli, gizli veya belirsiz bir durumsa sessiz olarak anlatmaya özen gösterin. Sessiz olarak anlatın derken, pantomim yapın demiyorum, fısıldamayı deneyin.

- Lütfen turnuva sırasında diğer oyunculara karşı kibar davranın; onlara hakaret etmeyin veya laf geçirmeye çalışmayın. Yoksa başınıza ağzı çok iyi laf yapan adamlar dikerim; delirir, hayattan soğursunuz. Daha kötüsü, ben kendim dikilirim... Beş beter olursunuz. Amacımız insanları soğutmak değil; bilmediklerini öğretmek. Unutmayın, Türkiye'deki MtG oyuncuları olarak çok kötü bir durumdayız. Bu turnuvaların sağlıklı şekilde, katılımcı sayısı artarak devam etmesi için böyle yapmamız gerekiyor. Size söz, bir gün turnuva başına 3-5 diskalifiye verebileceğimiz kadar oyuncu olursa o zaman Greko-Romen çalışabilirsiniz.

- Lütfen kart korumalarınızın veya kartlarınızın işaretli olmamasına özen gösterin.

- Lütfen desteniz 60 kart ve yan desteniz de 0 veya 15 kart olsun. Deste yapımında Mirrodin, Darksteel, Fifth Dawn, 8th Edition, Champions of Kamigawa ve Betrayers of Kamigawa kartları kullanılabilir. Turnuva tarihi Betrayers'ın turnuva geçerliliği kazandığı gün olacak. Diğer taraftan destesinde Skullclamp kullananlara bazı özel sürprizlerimiz olacak!

Görüşmek üzere, esen kalın.[signature][hline]Berkin Bozdoğan
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar Arkadaşlar,

Sanırım bu turnuvaya pek ilgi çekemedik... Yoksa bu Hoşgeldin Betrayers partisi boş mu geçecek?

Gelecek arkadaşlar buraya "Evet, ben varım. hatta şu da geliyor!" şeklinde yazarlarsa sevinirim.

Örneğin ben oynuyorum. Tolga (Thrall) kesin geliyor. Kaan (Dralnu) da WoW oynamaktan kafay kaldırabilirse ve buna bağlı olarak uyku uyuyabilirse gelecek. Kezâ Levon (Levent) için de aynı durum söz konusuydu. Diğer arkadaşlardan da biraz haber bekliyoruz. 2001'den beri turnuvada oynamıyorum; çok heyecanlıyım. Mazur görün.

Görüşmek üzere, esen kalın.[signature][hline]Berkin Bozdoğan
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca fiyat 10 değilde 5 milyon olsa daha iyi olurmus cogu bizim (gelen arklar) öle asmıs decklerele katılmıyoz turnuvaya amacımız 1. olmak diil eglenmek ve experience kazanmak.Ama tabe turnuvaya düzenleyen sizlersiniz ne zorluklar cektinizi biz bilemeyiz size de hak vermiyor diiliz.Ama sizi tanımayan çok kisi bu olayı kötü yöne çekebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

5 YTL olması benim de işime gelir: 10 YTL'ye günü kurtarırım. :) Yusuf Kemâl Vafa'ya durumu bildireyim. Katılımı artırmak için 5 YTL yapabiliriz. Bu durumda ödül de düşüyor ama. Kötü olan taraf o. Ben üzerime düşeni yapayım ve ileteyim.

Görüşmek üzere,[signature][hline]Berkin Bozdoğan
Sosyal ağlarda paylaş

ben de geliorum pazar.belki bi arkadaş daha gelir.10 ytl ii ama 5 ytl daa ii olurdu.ortalama kaç kişi beklenior turnuvaya?[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ishinotsuyoihito, 17 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
Selamlar,

5 YTL olması benim de işime gelir: 10 YTL'ye günü kurtarırım. :) Yusuf Kemâl Vafa'ya durumu bildireyim. Katılımı artırmak için 5 YTL yapabiliriz. Bu durumda ödül de düşüyor ama. Kötü olan taraf o. Ben üzerime düşeni yapayım ve ileteyim.

Görüşmek üzere,

Sonuçta çoğu insan Kamigawa Bloğundan hazırladığı desteleri test amacıyla katılacak bana kalırsa da 10 milyon bunun için oldukça fazla 5 milyon olursa katılacağım ama 10 milyon olursa katılmayı düşünmüyorum.[signature][hline]İletişim bilgileri;
MSN: [email protected] - [email protected]
YIM: deadsoul
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeadS0uL, 17 Şubat 2005 21:06 tarihinde demiş ki: Sonuçta çoğu insan Kamigawa Bloğundan hazırladığı desteleri test amacıyla katılacak bana kalırsa da 10 milyon bunun için oldukça fazla 5 milyon olursa katılacağım ama 10 milyon olursa katılmayı düşünmüyorum.

Aslında daha uzun ve anlam icerigi bol olan bir yazı yazmak isterdim 10m u pahalı bulan arkadaşlar icin (senin yazını alıntı yaptım yigit ama tümevarım yapıyorum aslında :)) ama gece saat 3 oldu kafam cok dagınık onun icin yigitin yazdıgı 10m oldukca fazla 5m olursa katılıcam acıklamasına bir baska arkadasın buna benzer bir yazısı ile kınamada bulunmak istiyorum.

said:
Thrall, 21 Ocak 2005 23:28 tarihinde demiş ki:
23 çok az yaw bi 30u bulsak şahane olur.

İyi uykular :).[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ayrıca yazmadan edemiycem, gercekten bu kadar mı zor durum, yani 10m a oynayamıycak ama 5m a rahatca oynayabilecek kadar mı ? yapmayın allah aşkına, burda bi celişki var yani bende keşke 5m olsaydı derim diyorumda hatta keşke bedava olsaydı filan.. ama asla 10m olsa gelmem, nedir 10m pahalı vs.. gibisinden söylemem, magici seven kimsede bunları bilincli olarak söyleyemez heralde.[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

said:
YKV, 18 Şubat 2005 07:30 tarihinde demiş ki:
Herkese Selam
Levon haklı. Gerekli 20 olsun istedi , ben 10 ytl olsun diye ısrar ettim. Ben hatırlamayanlara hemen hatırlatayım 1999 da contructed turnuvalar 5 milyon TL idi.

Tamam, o zaman 16 kişi katılması haricinde ödülleri konuşalım :)

Esen kalın[signature][hline]Berkin Bozdoğan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...