NnN Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Sultans klanından MOD abimiz GM olmuştur.Hayırlı olsun.En kısa zamanda kafesine gidip ellerinden öpecem abimin. Mod abinin cafesinde olanlar lütfen adresini yazsın kafenin. Bu arada MOD abi sen bizim herşesyimizsin(eh artık bu kadar yağlamadan sonra bir iron bow verirsin:Pp)
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Hayırlı olsun ne diyelim ama sunu unutmayin illa bi turk GM oldu die Hemen başına çöreklenmemek lazım bende işin suyu cikabilir :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
NnN Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 abi bütün herkes 60 kusur olmuş bende 54 üm.demekki yardım edebilir:D
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 eweth oylede dostum adam artikh GM olsmuh oyundaki srounlarindan baska bi seye yardim edecegini sanmiyorum :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 umarım yakın arkadas die taviz verip arkadaslarına yardım falan olayna girmez umarın bizim turk GM .Bu arada IS a GM in yaptıgı kayırmalar zaten bir forumda soz konusu olmus aynı seyi eternal knights a da yapıyorlar.Bu GM olayında insallah bizim Turk arkadas diger GM ler de yapıo die pislige sarmaz ayrımcılık yapmaz.Zaten turkler hakkında atıp tutan cok yabancı war sonra bir de turk GM ayrım yapıyor ırkcı falan die de iice adımız cıkar. [Bu mesaj mrproblem tarafından 23 Şubat 2005 10:52 tarihinde değiştirilmiştir]
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ya esasinda Gm likh hicde iyi bi sey degil :) artikh o adam oyun oynayamas yani ne bileyim (cz , Lw,CSW) hic birine giremeZ ben bildigim kadari ile artikh sadece ortalikhda dolaşacak ve hilekarliga ve duzenbazliga bakaCakh :) bence bu insani oyundan soğutur :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Haha,kafeden birine gmlik veren server ha? Haha o da güzel.Tabi adamların uo deneyimleri yokki,kafeden birine gmlik verilince ne olabilecegini bilmiyorlar tabi.Ha-ha.
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=23545 bu linke de bi gozatın.uyanıgın teki gm accountunu hacklemish. Bir de cafeden gm yapılıyor simdi o acountun basına neler gelir kim bilir.
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Baba adam gm hacklemish bi de dalga geciyor bakhin suna Dark mare lere napiyor :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: DiezRace: KarusJob: Elemental Lord / Paper MageLevel: 6xNp: 1xxxxClan: LifeStoned
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 uhaehu bide canını ne kadar indirmiş:)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Hemen MOD Kafeye gidiyorum Evime Cok Yakin Isteyene Adres verebilirim.[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:45+ Clan:Epicurean NP:5xxx Love's §ª§ Site Yapim Asamasinda KO - UO §ª§
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: oQo, 23 Şubat 2005 12:44 tarihinde demiş ki: Hemen MOD Kafeye gidiyorum Evime Cok Yakin Isteyene Adres verebilirim. Zuahahaha Tamam Hemen Kendine bi Char actir Full Shell li olsun :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Okadarda Değil :)[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:45+ Clan:Epicurean NP:5xxx Love's §ª§ Site Yapim Asamasinda KO - UO §ª§
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 LA olm ne yapmaya gideCen adami kutlamaya mi :) dikkat eth kutlama sırasi uzun ise gel buraya yaz kac kişi war die :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Ama ilk Turk Gm Mod Deil Fatihin Tanıdıgı Uğur Adli bir GM olması lazım Serverlerde.[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:45+ Clan:Epicurean NP:5xxx Love's §ª§ Site Yapim Asamasinda KO - UO §ª§
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 GM lik nasıl bişi acaba çok merak ettim:)) Ama şimdi o nun olduğu clan direk en iyi olucak gibi bir his var içimden.. Örnk: -Ali bi mirage sword bide shard +8 olsun...Paket olursa iyi olur. -Ya benim chtin shell bot eksik kaldı +7 gönder bi tane.valla göndermessen acaip ayıp olur. -%20 sonra lvl atlicam %20 ekle bana. Çok saol kanki. -Gm sen bizim herşeyimizsin ;)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
Öne çıkan mesajlar