MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Skullcrusher'da olan arkadaşlar bundan sonra buraya yazsak olaylarımızı falan. Bugün hordelere çok sinir oldum Duskwood'u bastılar kestiler alayımızı, şehire rogueler girdi milleti kesti falan. Mezarlıkta quest yapamadık paso kesildik. Sinirlerimi çok bozdunuz bunun intikamı çok acı olacak. Bundan sonra hordelere acımayacam lvl1 horde 100 altında dahi verse acımıcam kesicem.[signature][hline]Skullcrusher - Mosad LvL27 Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Hehe hiç bir paladine yakışıyor mu kızgınlığın? =) Ayrıca server high pop oldu artık =P[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Oh ohh ii süper high olmuş :D Sakinleştim :D Ama bu acıyacağım anlamına gelmez hehe :)[signature][hline]Skullcrusher - Mosad LvL27 Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellmakerHL Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Valla ben pek çıkmıyorum insan içine :P . LvL düşük olduğu için mümkün olduğunca tenha yerlerde dolanıyorum :) . Saygılar[signature][hline]SNN, Sylveria Hellmaker[HorseLords] Avalon, Mystra Xardas Fer'dean[HorseLords] DAoC Hellmaker Necromancer SWG Vymais Wavo Bounty Hunter of Yakinsehir WoW - - - - - - Orc Warrior Kimmiş "vakit" harcayan, değerlendirmek varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclog Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: MOSAD, 22 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: Skullcrusher'da olan arkadaşlar bundan sonra buraya yazsak olaylarımızı falan. Bugün hordelere çok sinir oldum Duskwood'u bastılar kestiler alayımızı, şehire rogueler girdi milleti kesti falan. Mezarlıkta quest yapamadık paso kesildik. Sinirlerimi çok bozdunuz bunun intikamı çok acı olacak. Bundan sonra hordelere acımayacam lvl1 horde 100 altında dahi verse acımıcam kesicem. mosad ezilmişsin möhaöaurherherheadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Hehe biraz öyle oldum ama bunun acısını fena çıkarıcaz allianceler olarak :)[signature][hline]Skullcrusher - Mosad LvL28 Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclog Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Undead hiç kimse yok mu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Keseceksin kesileceksin sonuçta hiç ölmicem dersen çok kasarsın ki gelişene kadar buna imkan vermek zor. Bu kadar hırs kötü olmuş biraz :) Contested Area'nın bir ucuna gönderildim Succubus görevi için. Yolda 3 kez öldüm ama çok güzeldi. Bu arada çok sevdiğim bir olay, level'i çok yüksek playerlar attack bile vermedi. Oyunculuk bu olsa gerek. Tabi birini saymıyorum :)[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom88 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Olm seni kesip yahnini yapsalar daha ii olur diyom inanmıyon :) Valla benim olduğum yerlerde geldiler öldüler yada kaçtılar bi ara beni bi shaman öldürdü ama sonra bende dönüp onu koyun yaptım psikilojisi bozuldu adam oyunu bırakır yakında :D Mosad ı hordelere kurban edelim heuheuehu :D:D:D [Bu mesaj venom88 tarafından 23 Şubat 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar