Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.bfme-tr.com


Tyro

Öne çıkan mesajlar

Battle for middle earth düşkünleri tutkunları işte türkiyenin ilk ve gerçek bfme fan sitesi karşınızda. Buradan haritaları modları indirebilir kendi yaptığınız modları gönderebilir. Resimler wallpaperler ekleyebilir forum bölümünde gerekli bigliler edinebilir veya paylaşabilirsiniz. Gittikçe gelişne bir site dizaynı ve içerikle de bfme tutkunlarını memnun etmeye çalışıyoruz. Yeni çıkan tüm modlar patchlar haritalar hepsi burada...

www.bfme-tr.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet gerçekten çok iyi bir site...Site yapılışından da haberdardım verilen emeklerden de sağlayacağı güzelliklerden de...Gittikçe daha da gelişecek ve de elbirliği ile çok daha güzel ve kapsamlı bir site olacak...:D[signature][hline]

Everything that has abeginnig and has an enD
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bfme-tr.com 'a yeni üye oldum; ama daha ana sayfaya ilk girişimde sitenin kalitesinden ve harcanan emekten (bilgisayar başında kan çanağına dönen gözlerden) emin oldum. Oyunla ilgili merak ettiğiniz her şeyi bulabileceğiniz, tartışabileceğiniz bir site.
Ayrıca site bfme ile de sınırlı değil. Forum bölümünde Lotr kitapları, filmleri ve diğer oyunlarıyla ilgili de tatmin edici başlıklar ve düzeyli tartışmalar var. İlgilenen herkesi bekleriz ;)

[Bu mesaj fanaldear tarafından 21 Şubat 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

helal yaaa. coook guzel olmu$ kutlarim...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...