Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlan-ı Aşk

Buri

Öne çıkan mesajlar

unutursun tabii, başka ne yapacaksın ki? sabah "aaah" diye kalkıp akşam "aaah" diye mi yatacaksın? ha tamam unutamazsın sadece gömersin kalbinin derinliklerine bir daha da çıkmaz ordan. yeterli irade ile 3 ay içerisinde geçen bir duygudur aşk. sonra kabuk tutuyor falan
ki kahramanımız aşık değil. öyle olsaydı "AŞIĞIM ULAN AÇILAMIYORUM BİR TÜRLÜ TEKEL ZENGİN OLDU da vs vs" içerikli bir konu olurdu.
değil.
git tanış sonra açıl. diyebileceğimiz bu kadar, senin yerine konuşup açılamayacağımıza göre. ya da gerekli bilgileri ver biz açılalım;)
ki reddedilirse söylemeden önceki hayatından bir şey kaybolmayacak. yani kızlar reddedince aradan cüzdanınzı falan da çalmıyorlar:) korkmayın bu kadar[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi
Sosyal ağlarda paylaş

Cuzdanını deil ama kalbini calıyolar. Ama korkucak bisi yok o ayrı, bazı acılar/korkular vardır yuzyuze gelemen gerekir kacamazsın bu da onun gibi bisi. Reddedilirsen kacamazsın bundan, unutana kadar cekersin; soylemezsen de butun hayatın boyunca pisman olursun. Soylememek ya da hemen soylemek çıkış yolu değil, aşık olduğun birinin seninle çıkmasını sağlamak çıkış yoludur.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

valla şu son gunlerde bilen bilir [ bkz benım kızları annamak uzerıne topicim ] kızı tanımadan bi b.k yapmıcaksın!!! kıza aşık olmucaksın ! ben oldum düştüğüm duurm cok kotuydu bugun okula gittim bi arkadaş kızla aynı sınıfta 2 konustuk adamla meger kız butun gun g.t bacak gösteriomus sınıfa yani o. çıktı sonra kızı caardım bitti dicektim tam kız dedi bişi olamıcak aramızda die benı gormenız lasım dı heheh zevkten 4 köşe kurtuldum die yanii sen kaç ay hayal et kıza erişmeyi sonra da kurtulmak ıcın ugraş bilmem annatabildim mi önce kızı tanı surekli sorucaksın orda burda kızı ama inşallah iyi birisidir ve ilanı aşk yapabilrisin hadi bakalım :P
Sosyal ağlarda paylaş

hayal çok bok ediyor.
mecnun olup ilahgi aşka varıyorsun artık
sonra kız bir geliyor fıssss
bu yüzden çok gözde büyütmemek ve şehirlerarası ilişkilerden üniversiteye kapak atana kadar uzak durmak lazım
üniversiteli olunca imkanlar artığı için beeeeelki
ve istisnalar kaideyi bozmaz![signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
AAL'05 Üyesi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Werb, 21 Şubat 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
valla şu son gunlerde bilen bilir [ bkz benım kızları annamak uzerıne topicim ] kızı tanımadan bi b.k yapmıcaksın!!! kıza aşık olmucaksın ! ben oldum düştüğüm duurm cok kotuydu bugun okula gittim bi arkadaş kızla aynı sınıfta 2 konustuk adamla meger kız butun gun g.t bacak gösteriomus sınıfa yani o. çıktı sonra kızı caardım bitti dicektim tam kız dedi bişi olamıcak aramızda die benı gormenız lasım dı heheh zevkten 4 köşe kurtuldum die yanii sen kaç ay hayal et kıza erişmeyi sonra da kurtulmak ıcın ugraş bilmem annatabildim mi önce kızı tanı surekli sorucaksın orda burda kızı ama inşallah iyi birisidir ve ilanı aşk yapabilrisin hadi bakalım :P

+4 ne kadar katılsam azdır...

Ayrıcana Borbag'e de katılıyorum da o ayrı bir konu... yani beşeri aşktan ilahi aşka ulaşmak.. işte o evliyavari birşey ve nirvana boyutu....[signature][hline]Morotetori Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

neler hissetgini anlıyorum... (anlıyordum) o yuzden sana 2 sey diyecegim 1. olabildigince cabuk git soyle sonra poişman olursun.... 2. asla unutma birine onu sevdigini soylemek icin asla gec diildir (tabi zamana gore alicagin yanit deisebilir)[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonzi_Buddy, 22 Şubat 2005 13:36 tarihinde demiş ki:
Eeee sonuç nedir hala açılmadın mı ?

Delinin biri kuyuya taş atmış biz de hala çıkaramıyoruz bonzi. Konuyu açan Buri'nin toplam 20 mesajı var ve bütün bu konu boyunca 1 kere cevap yazmış.

Galiba biz ona deil de kendi kendimize öğüt veriyoruz ha ne dersin? Elemanın gördüğü okuduğu veya taktığı olduğunu sanmıyorum ne yazıkki.

Netekim, eskiden günlük tutardım...[signature][hline]Morotetori Kaitennage

[Bu mesaj moriteri tarafından 22 Şubat 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 23 Şubat 2005 01:18 tarihinde demiş ki:
said:
okulun ilk açıldığı gün görmüştüm o kızı...

Bitiyorum bu cümleye dehşet bi kalıp

:lol: +100
ilk gün hemen yakalıyorlar valla:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
AAL'05 Üyesi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...