moriteri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Arkadaşlar, kullanmakta olduğum notebook 256*2= 512MB ram e sahip idi. Ne yazıkki bilgisayar bu ramlerden birisini yaktı (nasıl oldu anlamadım). Şu anda tek 256 Mb DDR DIMM ile çalışıyor... Yapmak istediğim şey, rami yakan slotu kullanıma kapatmak. En azından bir süreliğine. Bios'tan veya başka birşeyden. Daha sonra yanmış rami bu slota takacağım ve kullanmaya devam edeceğim. Bilgisayarla çok işim olmadığı bir dönemde de garantiye verip sorunu hallettireceğim. Fakat yanmış rami, çalışır bir slota takarsam bilgisayar açılmaz. O slotun blok edilmesi okunmaması gerekiyor. Nasıl yapılır? Not: İlla da yapmam gereken birşey deil. Fakar hem rami kaybetme korkusu hem de yeni bişeler öğrenme dürtüsü var. Cevap beklerim[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bilen yok mudur arkadaşlar?[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sanırım kapatılamaz. emin olmadığım için daha önce birşey söylemedim ama, yaparsan fiziksel olarak yaparsın, bu da anakarta sülfürle girişmen, bakırları eritmen, daha sonra da açmak için lehimlemen anlamına gelir. mantıksal olarak yapılabileceğini sanmıyorum, yapılabiliyorsa da bir yaşıma daha girerim.. (mantıksal = fiziksel olmayan yol)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! kadınları çoğu aptal değil, aptalların çoğu kadındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 hmm ben fazla uğraşmıyım en iyisi ehehe[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar