mountaindew Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Evet millet, Baku maceramda uc ay sonra bitecege benziyor. Istanbula donmeden simdiden hazirliklara basliyorum ki geldigim de zaman kaybimiz olmasin. Karakterlerin gecmisi ile derin bir sekilde hazirlanmasini istedigimden dolayi simdiden haber veriyorum. Maximum 5 oyuncu olacak. Sistem bilmek bir avantaj ama bilmeyenlerede kapimiz acik. Exalted Solar, Lunar, Dragonblooded, ve Abyssal artik elimin altinda oldugu icin bir cross over campaign dusunuyorum. Bunlardan istediginizi oynayabilirsiniz size bir araya getirip ortak bir amac vermek bana dusecek. Crossover imkansiz diyenleri morartacam!!! Burada gozluklerime ilk laf edeni abyssin dibine gomecem ona gore. Eger benim gurubumda ki hiyarlardan biri oyun anlatacak olursa hem cross over hemde biraktigimiz solar campaign e devam etmeyi dusunebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Evet cross over campaign icin fikirler olusmaya basladi. Bir ipucu veriyim. Farscape ve Stargate SG 1 seyredebilirsiniz. Indirin Kazaadan bakin sonra bana geri donun, saygi deger exalted oyunculari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Bıraktığımız campaign'e geri dönelim, crossover işi içinde koray'la konuşalım. O Lunar oyunu açarsa, bende bir abyssal campaign açmayı düşünürüm. Kalıcı olarak mı dönüyorsun ? [Bu mesaj Magic tarafından 14 June 2003 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Hmm ana!!! Magic oyun analtacak muahahahaha!!!! Insallah temelli degildir nereye gitmeye calistigimi biliyosun. Abi siz hepiniz lafsinizise gelince sifir. Yok koray lunar acacakmis. Cik cik cik.....(noktasiz i bulamadigim icin kusa dondum kodumun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 :) Senin dönüşüne bir kıyak yapıyorum, kendimi zorluyorum işte :D O bu değil de, akında dönmüş olur, vampire açarız bir tanede.. Güzel, güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar