babayigit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Beyler bu siteden Türkiyeye sipariş veriliyormu?Veriliyorsa tam olarak nasıl oluyor adamlar evinizemi gönderiyor?Kredi kartı no'su filanmı veriyosunuz yani tam olarak nasıl oluyor?Ve ayrıca güvenlimi?:-) Şimdiden saolun...[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stillwind Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 3 defa kart siparisi verdim. Yakında bir kere daha vermeyi dusunuyorum. Her seferinde asagi yukari 17 gun icinde elime ulasti ve hic bir sorunla karsilasmadim. Guvenli.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 vermeden bi haberleşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stillwind Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Tabi tabi. Konusur oyle veririz siparisi... Sende kart istiyordun aklimdasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Peki ödemeyi nasıl yapıyorsun adamlar evine getiriyor parayı verip kartlarımı alıyorsun?[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stillwind Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Kredi karti ile elbette adamlar eve kadar getiremez. Getirse getirse kargo sirketi getirir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Selamlar, Kart siparişiniz için ShuffleAndCut'a bir bakmanızı öneririm. Biz (Dralnu ve Thrall'la beraber) iki sipariş verdik; mükemmele yakın neticeler aldık. Görüşmek üzere, esen kalın.[signature][hline]Berkin Bozdoğan The DCI - Gatherer - Comrehensive Rules - Banned/Restricted - The Oracle - Tournament Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stillwind Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Tabi o siteye de bir bakmak lazim fakat benim aklimda olan bir iki rare 'in fiyatlarini karsilastirinca cardkingdom.com un daha ucuz oldugunu gordum. Genel bir tarama yapmadim ama, ilk izlenimim bu yonde... [Bu mesaj Stillwind tarafından 22 Şubat 2005 10:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaidin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Hangi kartlari ariyosun?[signature][hline]Death is lighter than a feather, duty heavier than a mountain. Borderlander Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stillwind Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Misal Hokori, Dust drinker veyahut Kira, Great Glass Spinner... bu arada eger sizlerde var ise 4 er adet talibim para yurt icinde kalsin tabi, uygun sayılar dahilinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkp Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bende 1 hokori dust drinker var trade de edebilirim[signature][hline]As you are, i was once , as i am , you will be... Deadman tomstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Kusura bakmayın biraz atlıyorum ama kart getirtmekten falan bahsedilmiş, Stillwind sanırım yurt dışından kart getirtiyorsun sana birkaç şey sorabilir miyim eğer cumartesi günü draftta görüşürsek. Bu konuda yardımınızı isteyebilir miyim; tabi sakıncası yoksa. Gerçekten kusura bakmayın ancak kart getirtmekten falan bahsedilince heyecanlandım da:)[signature][hline]Suskunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaidin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Aradiginiz kartlar varsa bende T2 kartlardan bir kisim var. Yurtdisindan muhtemelen daha dusuk bir fiyata satabilirim. Hangi kartlari aradiginizi bana mesaj atarsaniz yardim edebilirim. email: [email protected][signature][hline]Death is lighter than a feather, duty heavier than a mountain. Borderlander Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stillwind Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Sevgili Archos, Tabi abicim elbette hatta beraber getirtelim biz onceden 3-4 kisi beraber getirtigimizi bilirim. Neden olmasin cumartesi konusuruz detaylı... Sevgili darkp, Ozelden de mesaj attim ama bazen gozden kacabiliyor. Ben Hokoriye talibim bir ozeline bakip bana cevap atarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar