Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.cardkingdom.com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler bu siteden Türkiyeye sipariş veriliyormu?Veriliyorsa tam olarak nasıl oluyor adamlar evinizemi gönderiyor?Kredi kartı no'su filanmı veriyosunuz yani tam olarak nasıl oluyor?Ve ayrıca güvenlimi?:-) Şimdiden saolun...[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Mesaj tarihi:
Tabi o siteye de bir bakmak lazim fakat benim aklimda olan bir iki rare 'in fiyatlarini karsilastirinca cardkingdom.com un daha ucuz oldugunu gordum. Genel bir tarama yapmadim ama, ilk izlenimim bu yonde...

[Bu mesaj Stillwind tarafından 22 Şubat 2005 10:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kusura bakmayın biraz atlıyorum ama kart getirtmekten falan bahsedilmiş, Stillwind sanırım yurt dışından kart getirtiyorsun sana birkaç şey sorabilir miyim eğer cumartesi günü draftta görüşürsek. Bu konuda yardımınızı isteyebilir miyim; tabi sakıncası yoksa.

Gerçekten kusura bakmayın ancak kart getirtmekten falan bahsedilince heyecanlandım da:)[signature][hline]Suskunluk
Mesaj tarihi:
Aradiginiz kartlar varsa bende T2 kartlardan bir kisim var. Yurtdisindan muhtemelen daha dusuk bir fiyata satabilirim.
Hangi kartlari aradiginizi bana mesaj atarsaniz yardim edebilirim.
email: [email protected][signature][hline]Death is lighter than a feather, duty heavier than a mountain.
Borderlander Saying
Mesaj tarihi:
Sevgili Archos,

Tabi abicim elbette hatta beraber getirtelim biz onceden 3-4 kisi beraber getirtigimizi bilirim. Neden olmasin cumartesi konusuruz detaylı...

Sevgili darkp,

Ozelden de mesaj attim ama bazen gozden kacabiliyor. Ben Hokoriye talibim bir ozeline bakip bana cevap atarsan sevinirim.
  • Yeni Oluştur...