BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 DF kestim az önce clanımla bearber saolsun IS lerden kerchak nickli arkadaş geldi ks ye ss aldım ban yiceksin dedim ve arkadaşıma verilen cewap aynen şöyle buyrun yorumsuz:hrr::hrr::hrr:(mavi yazıyı okumanız yeterli olur sanırım):hrr::hrr::hrr::hrr::hrr:[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :TnT LvL :6x Blade Master Warior
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bilmiyormuydun :D Birileri pianaya harunga sokup tüm tezgahçıları yatırdığında gm ler neden gelip onlardan 4 kişiyi resledi, diğerlerini öylece bırakıp gitti sanıosun :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
daredevil_1146 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 yaf varya bu orclarla humanlar arasındaki düşmanlık hiç bitmeyecek:) napalım arada bole bir ileri zekalılarda oluyor tabi orc serverında da bole salaklar cooooooook[signature][hline]
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 pot sana lol :D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :TnT LvL :6x Blade Master Warior
Zeyno Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Adamlar Bir şekildir gidiyor.Sırf kendileri için Kser i kapatan adamlar sekil sekil gezer :D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :Zeyno CLaN :Atlantis LvL :5x Mage
Öne çıkan mesajlar