daredevil_1146 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 arkadaslar yabancılar oyunu git gide elee geçiriyorlar drt town klanına bir bakarmısınız neden bizde türklerin güzel bir klanını kurmayalım ki bizde oyunu ele alalım en iyi klanlardan biri olalım levlim 42 suanda ama 1 hafta içinde 50 olurum bence assasain büyücü warrior yada buffcu kim olursa olsun gelin arkadaşlar iyi bir klan kuralım adınıda türklerle ilgili bişiler koyalım he bide en iyi pelerini takalım[signature][hline]
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 böyle konular okadar çok ki hem hangi serverdan bahsediyorsun?[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]KO Ares Server - Orc Rogue [b]KO Ares Server - Orc Priest
daredevil_1146 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 kusura bakmayın serverini yazmayı unutmusum aslında res serverından bahsediyorum mesajlarını bekliyorum:)
yazik Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 1.si arkadaşım hangi server? 2.si hangi ırk? 3.su kimse o guzelim pelerinli klanından cıkmaz (umrunda olanlar icin) 4.su cape/np/unique items query: -pardon sen kimsin? ya da -... ya da - bilmem artık anlayan anladı ustune alınan alınsın.
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bizimki pelerinli degil ama gayet de memnunum klandan ve bircok turk klanı var areste.Eger yani basladıysanız gormemeniz normaldir.[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Öne çıkan mesajlar