Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ya bugünlerde artık 75 lik kutulardan daha iyi kartlar çıktığı kanısına vardım. Acaba her yerde mi öyle yoksa benim şansıma mı dek geldi. bi de iki tane kamigava 75 lik kutu açtım ikisinden de 1 er tane foil rare çıktı acaba standartmı bu her kutudan bi tane çıkıyomu yoksa ben mi ballıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Son zamanlarda hep mirrodin 75lik alıyorum. İçinden hiç işime yaramayan kötü kartlar çıktığı gibi aynı kutudan iyi kartlar yada biri foil olan 4 rare çıktığı da oldu. Yada kaldra kartlarını kullanmak için steelshaper's gift istiyordum, bir fiftdawn(fifthdawnla ilgili aldığım ilk ve son şey) booster açtım steelshaper's gift'in arkasında helm of kaldra vardı. Tamamen şans bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 kutu yeni deck kurmak istiyorsan az cekmemişizdir biz, bütün kartlar hazır ama landler nerde?! Boosterın tadi dokusu falan bambaşka zaten booster aç normalde. Bi rare 3 uncomda boru değil sonuçta.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 booster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LADYOFRATS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bence de booster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bence en mantıklı olan single almak... Sonuçta ne aldığını bilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: erchivist, 18 Şubat 2005 14:10 tarihinde demiş ki: Bence en mantıklı olan single almak... Sonuçta ne aldığını bilirsin... +1. e-shop's (e-bay) rulez...[signature][hline]"These tears we cry Are falling rain For all the lies you told us The hurt, the blame! And we will weep to be so alone We are lost We can never go home" -Gollum's Song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nameless_One81 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Ortak zaman belirleyip koalisyon olayına girerekten beraber geçen seferki gibi bi toplu açılış yapalımmı? (booster,75`lik fark olmaz kafamıza göre birşeyler yaparız.) Konunun ayrıntılarını ilk görüştüümüzde konuşuruz huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 yapalım tabi abi ayıpsın cuma akşamı uygunmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nameless_One81 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bi terslik olmazsa tabii,cuma uygun.Perşembe akşamı alolaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar