gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Lise 2 deyim.İngilizce den dönem ödevi aldm.Hocaya sorduk napalm die, deyşik bişeyler yapın ama bana süpriz olsn dedi.Napılabilr sizce?
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 basımdan böle böle bisiler geçmişti de işte çok inanılmaz derecede salla en sonundada annem benı uyandırıp , dönem ödevimi yazmamı yarın teslim edecegimi hatırlattıgını söyledi de hehe[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline
fiona Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 sevdiğin bi filmin özetini çıkarıp onu oynayabilirsin ama bayya zor olur benim başımda ing. dönem ödevi..:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
geffen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Ben film çekmiştim. O zamanlar aczmendiler gündemdeydi, filmde aczimendiler ev basıyordu falan komediydi. Filmin komikliğinden çok oynayan kişilerin beceriksizliğ koparmıştı herkesi ama ben 100 almıştım eheheh. :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 kult bi filmin yorumunu yapderinlemesine[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Öne çıkan mesajlar