Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 merhaba daha önce bu soru ile karşılaştımı kimse bilmiyorum ama cidden sinirimi bozmaya başladı bu şimdi evimde 1 laptop birde desktop var genelde desktoptayım ALg exe açılırdı kapatırdım en başta baktım ftp lere girmiyor restartlardan sonra giriyor sonrada farkettimki firewall loglarından her seferinde bana ALG exe ye izin vereyim mi outgoing connection to (bağlanmak istediğim ftp) bende kendim yaptığım işlem olduğu için izin veriyorum . Fakat Alg exe arka planda açıkken , ve ben normal internette gezerken veya download yaparken emule den , alg exe ye bağlanmak isteyen ip ler oluyor. Bu neden olabilir ? Alg exe ye her ne pahasına olursa olsun permit demek zorundamıyım ? Deny dersem ftp ye giremiyorum ve 30 dkaika sonra şişip patlıyor , yani doktor watson gelip kapatıyor. Laptopta birşey dikkatimi çekti. ALg exe yok ... neden yok ? bende neden var ? ben her seferinde makinayı restart edip alg exe yi açmak için mi uğraşacağım (windows sys32 nin içinden açsanızda 1 kere kapandımı bidaha gelmiyor ) ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Process name: Application Layer Gateway Service Product: Windows Company: Microsoft File: alg.exe Security Rating: Application Layer Gateway service is a component of of Windows OS. It is required if you use a 3rd party firewall or Internet Connection Sharing (ICS) to connect to the internet. Do not end this program in task manager - you will lose all internet connectivity until next restart or login. Note: The alg.exe file is located in the c:windowsSystem32 folder. In other cases, alg.exe is a virus, spyware, trojan or worm! Check this with Security Task Manager. Yani demek istiyor ki windows işletim sisteminin uygulama katman geçit servisi uygulamasıdır. 3.Parti ateşduvarı veya internet bağlantı paylaşımı için gerekli bir dosyadır.Bu programı görev yöneticisinde durdurmayın.Aksi takdirde internet bağlantınız kopabilir...Eğer bu dosya :windowsSystem32 klasörü içinde değilse bir virus veya trojan olabilir...[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 tamamda programı kapatınca internet bağlantım devam ediyor , yani ben kerio personal firewall kullanıyorum start up ta açılmıyor elle sonfradan açıyorum windowsun kendi firewalluda kapalı bu durumda nedne hala açılıyor ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 yahu ne işi var bunun burada yazılımsal sorun var pf[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: vimpir, 22 Şubat 2005 17:05 tarihinde demiş ki: ateşduvarı ahah :) yaf sp2 den önce ben baya bişi kapatmıstım, alg.exe görünmüodu bende. sp2 ile beraber gelen bişi degilse etkisi olmayabilir dicem ama internetiniz gidio yazmıs bariz adamlar.. tweakxp den bi bakıver bence, orada baya detaylı anlatılıyor bu serviceler..üşendim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Aynı olay bendede vardı.Alg.exe sürekli çıkmaya çalışıyordu.Ama bağlanmadan durdursan birşey olmaz.Silmek için spy-bot ad-aware ne varsa kullan.Sonra msconfigden sil.Ben böyle bir şekilde kurtulmuştum.[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ya bu worm vsvs değil ftp lere bağlanamıyorum bunu kapatınca.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 SP1 var bende, kontrol paneli-> Administrative tools->Services dan alg yi manula çevirmişim. zone alarma da baktım daha önce internete bağlanmak için de herhangi bir isteği olmamış. ilginç. :-?[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar