Haintapir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 arkadaşlar,biz bu programı yükledik ama nasıl kullanılcağı hakkında biraz bilgi verebilir msiniz? exe yi ve port numarasını nereye yazacağımızı bilmiyoruz.sağolun[signature][hline]Tazdingo mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bende bılmıyorum bılen varsa yazsın[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 donanıma bolumune acsaydın keske:P port:1080 oncelikle test yaptınızmı prgram basında.test gecilmesse cunku diger islemler yapılamıyor. MS portları uyelik istediginden ne yazıkki kullanılamıyor ayrıca.Sock4/5 portları kullanmak lazım. Internet Secenekleri>Lan Ayarlarından bu ayarları yapabilirsiniz.[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Ve programı neyle ilgili kullanacaksınız.emule,kazaa,im vs bircok kullanım yeri var ama temel aynıdır. proxylerde localhost,port:1080 olarak ayarlayıp giris yapıcaksınız[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 diablo,wow,starcraft bilimum oyun için kullanmak istiyoruz.firewall ayarlarını fln hallettik ama oyunlar için exe ve port u nereye yazıyoruz? [Bu mesaj Haintapir tarafından 22 Şubat 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 socks5 programini indiriyosunuz. ondan sonra programi listeye ekliyosunuz bunda. daha sonra ordan calistiriyosunuz, soxified olarak calisiyo. nerden mi biliyorum? forumlarini okudum![signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar