Quanzi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Arkadaşların "bir tertip git-bir tertip git" laflarına dayanamayıp askere gidiyorum. 22 yaşımıza girdik artık vatani borcumuzu seveseve :) yerine getirmemiz lazım. Çevremdeki arkadaşlarımda bu ay askere gideceği için burda durmanında bi anlamı olacağını sanmıyorum ve tecili durdurdum askere gidiyorum. Bileciğe düştüm bakalım askerlik nasıl bişeymiş. Tanışıklığım olan herkeze güle güle, hepinize iyi oyunlar.(özellikle isim vermiyorum)[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch ---------------------------------- Knight Online US Server Ares Kendorf -FiRe- Flame Arch Mage ---------------------------------- WoW US Server Kendorf -***- Night Elf Druid
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Hayırlı teskereler. :-)[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :TnT LvL :6x Blade Master Warior
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Hayırlı teskereler,şansın bol olsun :) Dn:Bilecik güzel yer,rahattır bizim arkadaş orda yaptı :)
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Hayırlı teskereler kendorf'um.. Bu charımda ilk levelimi sen kastırmıştın. Tekrar saolasın. Dip : Bişeye ihtiyacın olursa haberimiz olsun..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 hayırlı teskereler (ben askere gidene kadar lazer silahı falan icat olur heralde :-P)[signature][hline]Aliko the Animal Tamer -Paticik UO-
Öne çıkan mesajlar