JeanPaul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Merhaba, Eger hala Atlantic'de oynuyor iseniz bir hayli parca mali cok cok ucuza alabilirsiniz. Evi bosaltiyorum ve bu arada pazar alaninda 2 acct de ayrica satilik. Neler mi var? Artifacts: Voice of the fallen king ring of elements bracelet of health helm of insight holy sword Digerleri: Valorite Cloak and Robe (2 set) Golden Cloak and Robe Ethereal Horse (2 tane) Banner Deed Runebook Dye Tub Special Dye Tub Leather Dye Tub Furniture Dye Tub Black Dye Tub Full Set Trammel Treasure Rune Lib Full Set Tram + Fel Rune Lib Full Set Ingot Rune Lib Bircok medium sized verite stone table 16000 bottles 15K nightshade 26K ash 7K moss 6K pearl 7K ginseng 3K root 27k silk 14k garlic 7k bolts 2k cloth 1k bandages 16k cut cloth 3k blank scroll 1k arrow (aslinda daha cok cloth var) 20+ tane christmas gifts, sayisini hatirlamadigim christmas tree birkac tane tapesty, dark tapestry, flower tapestry filan vs vs vs Bir de saniyorum 16x16 (ben 17x17 saniyordum ama) fel'de cok guzel bir yerde ev. Ilgilenenler olursa teklifleri ile birlikte bana ozel mesaj atabilir. bunlar evin icinde. dolayisi ile herseyi almak isteyen olursa ayiklamak, tasimak filan cok iyi olur :) Bu listeyi henuz uo.tradespot.net ve e-bay'de satisa cikartmadim (artifacts ve acct'ler haric). Ama yarin ya da bu gece dusunuyorum. (evet UO acct'imi da suspend ediyorum, Jean-Paul hala bende ama suspend olacak, konuyu dagitmamak lazim) :)[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 jean reg, scroll , bolt ve arrowlarini fiyat bicermisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 artifact alana yaninda bedava. ama nakliye ucreti (beetle) aliciya ait :) *benim de bir beetle'im olmali bak hatirladim simdi bakayim*[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 scrolls az once satildi. regs hala ok. bu arada bunlari transfer etmek de cok zormus. commodity deed degil tasimak feci ! :( (bu topic'i ilerletmeyelim, normalde pazar yerine ait olmali bence de). Ozel mesaj ile devam edelim.[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar