overmars Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 saçlarım kısayken jöle sürmeden sokağa çıkmazdım, bu yüzden de çok dökülürdü.. okul bitti uzatayım dedim(saçları) ve şuan omuzlarıma doğru geliyor.. uzatmaya başladığımın ilk 3 ayı acaip tipsiz oluyodum, biraz daha uzayınca şekil vermek zorlaştı, şimdi bu dönemi de atlatıyorum galiba yavaş yavaş şekil vermeye başladım... bi de şaçlarım elime gelince ağlayasım geliyo, o kadar uğraş uzat bi saniyede emeğin boşa gitsin..[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: Troil, 21 Şubat 2005 21:27 tarihinde demiş ki: kadınların yaptığı bakımı ben yapsam benimkilerde dökülmez :) kısmen..ama genler daha çok etkili XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 valla hea kadınlar ole bi baqım yapıolarkı ole bole diil cok para harcarlar annemden bilrm :)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: sostizm, 22 Şubat 2005 14:34 tarihinde demiş ki: Az yıka çok yıka bilmem ne yalan. Her saç başka bakım ister. tamamda bunu nasıl belirlicez,hangi tıp bölümü ilgileniyo saçlarla[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 valla 3 senedir uzun saçlıyım liseye rağmen, lise bitti sırtımın ortalarına geliyor. dökülme olayını herkes açıklamış zaten bir de diğer yönleri var. bir defa bakım daha zor haliyle. anında yağlanıyor habire yıkamak gerekiyor. kurutması ayrı bir işkence, 15 dakka falan alır oldu. uyurken kafanı sağa sola çevirme gibi alışkanlığın varsa yüzün gözün saç oluyor. saçın açıkken önünü göremeyebiliyorsun. uzatırken bir gözüne girme evresi var zaten, hiç çekilmiyor. yazın çekilmez oluyor. bere etkisi yapıyor buram buram terliyor. yaz=su olduğu ve kolay kurumadığı için iyice problemler oluyor seyrekleşme konusunda: acaba kel mi kalıyorum isimli topikim var idi, açılmış mı acaba diye sorguluyordum kendimi. alnım hala aynı yerde, kelliğimde bir ilerleme yok. yalan yani açılma. deli_haciinin saçları hep kısaydı ona rağmen açıldı üstten. boyu değil geni önemli ben memnunum ama saçlarımdan. iyice barış manço olduk ama napalım:) yaza kestirecem sanırım[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 gunde sac dokulmesi 70 diye biliyorum ve kesinlikle eger 4-5 cm den uzun saciniz varsa inanilmaz bicimde artiyo snradan yavasliyor[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bence tamda engel olamıyorsun genetikse eğer kesin dökülüyor.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoidandroid Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 belli bi hastalık durumu yoksa, uzun saç dökülmez. sadece uzun saç uzun olduğu için döküldüğünü görürsün,kısa saç da dökülür. ayrıca saç dökülmesinde ''mevsim değişiklikleri vs.'' gibi etkenler de rol oynar[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ... a.k.a. Marvin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bilmiyorum daha once biri soyledi mi ama.. gunde 60 ile 80 arasi sac dokulmesi normaldir.[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: -Mandrake-, 22 Şubat 2005 19:36 tarihinde demiş ki: tamamda bunu nasıl belirlicez,hangi tıp bölümü ilgileniyo saçlarla cilt doktorları ilgileniyolar[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız [Bu mesaj faint tarafından 22 Şubat 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: UnKnownTR, 22 Şubat 2005 22:08 tarihinde demiş ki: bilmiyorum daha once biri soyledi mi ama.. gunde 60 ile 80 arasi sac dokulmesi normaldir. ben bu olayı anlamıyorum ya. kaç tane saçımın döküldügünü nerden bilicem ki ben? sabahları ve ak$amları kafamda yoklama yapamam ki.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 kafanda kel bölgeler görmediğin sürece iyisin demektir XD[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 süper ya muhabbete bak.. neler neler yazılıyo, yok kadınların hormonu dayanıklı, yok bakımdandır vs.. hormon daha dayanıklı ne demek allah aşkına... Saçın sağlığı ile ilgili olup cinsiyetle ilgili olan en önemli hormon östrojendir. kadınların saçlarının öyle olmasının nedeni östrojen fazlalığıdır. testesteron çoğaldığı zaman saç dibindeki reseptörleri uyarır ve deri altındaki damarlar azalmaya başlar. damarlar azalınca saçlar beslenemez ve incelip dökülmeye başlar. Tabi saçı döken sadece testesteron değil. stres faktörü var ki bu kız ve erkekler içinde geçerli. bir kız inanılmaz stresliyse oda kel kalır.. sadece erkeğinden zor olur çünkü östrojen baya bi direnir. onun dışında genetik kısmı var işin ki bu saç altındaki reseptörleride bi miktar etkiler. erkeğe de veriyolar o hormonlardan demişler. evet veriyolar ama sesin bi güzel yumuşar sonra memelerin pek bi güzelleşir zaman içinde. başka bişilerinde işlevlerini kaybedebilir. saçın dökülmesi en son aşama olarak direkt saç altı damarlarına bağlıdır. damarları çoğaltabilirseniz saçınız gürleşebilir. damarlarınız yetersiz kalmaya başlıyorsa o saçları kaybetmeye başlarsınız. mevsimsel ve dönemsel dökülmeler ayrı tabi geçici olanları da var. piyasadaki saç ilaçlarının çoğu yan etki olarak iktidarsızlık yapar.. çünkü östrojen etkisi yapmaktadır. tabi bu bir olasılık. zaten o ilaçlar tansiyon ilacının yan etkisi olarak saç çıkarması sonucu yapıldı. neyse işte. ince telli saç kolay yıpranır. kalın sert saçlar daha bi gürdür genelde ve renkleri daha bi siyah olur..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... [Bu mesaj harvester tarafından 22 Şubat 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: harvester, 22 Şubat 2005 22:36 tarihinde demiş ki: hormon daha dayanıklı ne demek allah aşkına... hala açıklamasını bekliyorum..[signature][hline]yılın sözü: "resistance is futile" (elektrik sobalarının faydasız olduğuna dair borg kelamı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Sülalesinde kellerin çoğunluğu varsa saç uzatmayın.Ben bunu bilir bunu söylerim.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar