Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 birkaç sene sonra inşallah bende uzatacağım..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:162/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 niye bi kaç sene sora hayırdır askerlik filan mı gerçi oda sürse sürse 1 sene sürüyo??? :)[signature][hline]70's 80' Glam Rock... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 evet abi.[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Çok zor ya. Paticiğe bundan 2 yıl önce saç uzatmak çok zor diye yazı yazdığımı hatırlıyorum. Ulan hala aynı ya bir türlü uzatamadım :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 oluk oluk dökülüyor saçlarım ama hala kel olmadım[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 sen kelsin olum ama farkında değilsin hatta bende kelim[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Arnex Group Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 olm nedanko sne uzun saçlı deilsin uzatçan mı bence kısa saç ok daa ii yakışmıosa ben bööle daa iiyim zorla yoksa mor ve ötesinin bateristi gibi olmak vardı sakall[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 kel kalırsınız sonra[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 sen de uzun saçlısın kelinden öperim[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: fortinbras, 21 Şubat 2005 21:50 tarihinde demiş ki: benim bildiğim kadınlardaki hormon daha dayanıklı gerçekten de öyle.[signature][hline]yılın sözü: "resistance is futile" (elektrik sobalarının faydasız olduğuna dair borg kelamı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 nasıl yani[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 hormon dayanıklı işte, söylemiş.[signature][hline]yılın sözü: "resistance is futile" (elektrik sobalarının faydasız olduğuna dair borg kelamı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ne hormonudur neremiz salgılar?[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: xueshen, 22 Şubat 2005 02:19 tarihinde demiş ki: ne hormonudur neremiz salgılar? kendisine sormak lazım, ben de merak ettim hangi hormon sağlammış?[signature][hline]yılın sözü: "resistance is futile" (elektrik sobalarının faydasız olduğuna dair borg kelamı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 aslinda saclar kisaykende dokuluyor fakat uzayinca daha cok goze carptigi icin uzun sac dokulur diye kani olusmus olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Şampuan cok önemli evet..[signature][hline]Web | Mail | Msn | Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Ben omuzlara kadar uzattım 3 hafta öncede kestirdim. Bi baktm tepem açılmış:) Ya uzun saçı yıkasanda çok bakımda yapsan dökülüyor abi. anlamıyorum kızlar nasıl neler yapıyor. SAç dökülmesi sadece yıkamayla değil yediğin şeylere ve sitresede bağlı. VE saç dökülmesine en faydalı şey bilimsel olarak açıklanmış DEREOTU. BEn yedim berbat birşey. Baktım olmuyor en sonunda kestirdim zaten.[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 kesin arkadashlar ama ilerde kel olurm tepem hava alanı olur umrumda olmaz diorsanız kalsın.Eger kellikle mucadele topluluklarıyla zaman gecirmek istemiyorsanız fazla uzatmadan kestirin.Ben de uzatırdım olcer bicerdim hatta bakım zıwır falan derken yarm metreyi gectiydi.Sonra okul bitti ish derken kestirdm.Su an cok rahatım ve karsılashtıgım bir kac ksi haric herkes sana uzun sac dha cok yakısıormush yaww diolar.gerci dort ay falan olmasına ragmen kısa saca hala alıshmıs diilm ama olsun.Eger kel olmak istemiosanz kestirin gitsin.Bir de yirmi yıl falan sonra uzatırım ancak,hayatta olursam allah uzun omur werirse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Kendimden biliyorum saçim uzunken , yikandiimda 20 telden asagi dokulmuyordu.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 kısa saçım vardı bu sene bayğı uzattım dökülüyo çok az[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Bende bayagi dokuldu 0 ra vurdurdum.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Arkadaşlar ben 34 yaşındayım ve 10 yılı aşkındır uzun saçlıyım. Üstelik genetik olarak saç dökülmesine açık hedef teşkil ediyorum. Sorunun tek cevabı var: BAKACAKSIN! Biraz para harcayarak, saçlarını tanıyarak bu işi geciktirebilirsin. Tıp ve kozmetik ilerledikçe ilerledikçe pek çok yeni çözüm çıkıyor. Az yıka çok yıka bilmem ne yalan. Her saç başka bakım ister.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L48 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L37 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Hayret.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: SteelBB, 22 Şubat 2005 12:49 tarihinde demiş ki: Ya uzun saçı yıkasanda çok bakımda yapsan dökülüyor abi. anlamıyorum kızlar nasıl neler yapıyor. SAç dökülmesi sadece yıkamayla değil yediğin şeylere ve sitresede bağlı. Kaçtane kel kadın gördünüz saçı dökülmüş olan? :) benim gördüğüm hiç yok erkeklerde bu olay kalıtsal malesef biz sadece daha iyi bakarak dökülmesine engel olabiliriz ama kadınlarda böle kalıtsal bi gen olmadıgı için saçlarına baksalarda bakmasalarda dökülmüyo. BU BİZİM LANETİMİZ BEYLER :([signature][hline]70's 80' Glam Rock... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SLasH_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 benim saçlarım omzu geçti karın üstüne geliyor açık kahve sarıya kaçan ve dalgalı bukleli bir saçım var 4 senedir uzun ve hala uzatıyorum 8 kere kestirdim kırıkları aldırdım şu andada oldukça sağlıklı eskisi kadar gür değil tabi ama daha güzel çünkü çok aşırı fazlalardı. Günde 100 civarı saç teli dökülmesi normaldir. Banyoda bolca elinize gelebilir doğal karşılayın. Sonuçta yenileri de geliyor. Saç telleri 4 sene aralıklarla bi aşırı dökülme dönemine girip kendilerini tazelerler. Saçınız çok kuru değilse saç kremlerinden kaçının normalse 2-3 yıkanmada bir kullanın. Jöle briyantin köpük boya onlardan hepten kaçınsanız iyi olur.[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar