semizotu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 denilenlere gore paralı olandan indirdiim icn ares felan cıkmıodu bende indilirmesi gerekenden indirdm ama hala bana -------- Tho contents of this file cannot be unpacked.The executable you are attempting to run has been corrupted.Please obtain another copy of the file,verify its integrity,and try again. -------- gbi bi msj verio bu.nedir sorn bende oynamak istiorm artk yaa..
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Sakat olmus,bu hatayı bılıyorum :S Yuklemeye gecmeden once kendi unpack yaparken oluyo.Xp mi?
semizotu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Buzkirpisi, 21 Şubat 2005 21:02 tarihinde demiş ki: Sakat olmus,bu hatayı bılıyorum :S Yuklemeye gecmeden once kendi unpack yaparken oluyo.Xp mi? aynen ole nedir bunn cozumu bayaa urastm olmadı bisii..
semizotu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ne yane ben oynıyamıcak mıım sindi bu oyunu?
semizotu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 yaa arkadaslar bilen yokk mu cozumunu bu olaın nassı duzelcek acil yardm pls
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Ko la ilgili herşey sil baştan yükle.[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Ko yu tamamen Sil Paralı olanı deilde Knight Online Offical Sitesi olan KnightOnline Word dakini indirsen iş bitecek Birde Flasget Falan kullanma normal indir.Pek bir problem Cıkmaz[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:45+ Clan:Epicurean NP:5xxx Love's §ª§ Site Yapim Asamasinda KO - UO §ª§
Öne çıkan mesajlar