hadrael Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 lütfen şu aşağıdaki linke tıklayın. Herşeyi açıklamaya çalıştım. http://forum.paticik.com/view.php?id=116990&page=3
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bu sabah saat 6 sularındakı rezıllıgım kekurı rıng ı bakkala sattım yanlışlıkla kendımden utanıyorum.. sokaga cıkamaz oldum buyuk bı rezıllık bılıyorum ahuahuhuahua gıtttı bagara bagara 7 mılyon.... ahhh ahh bagrım yanıyo[signature][hline]Only God Can Judge Me !!! Nick:ReSuRReCTioN Clan:BLooD SKuLLs Mission:TeaM LeaDeR Character:Warrior , 5x JoB:BLaDe Server: Diez.....
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 hehehe bu da benden. :D Ben de Clandaki arkadaşlara bi yandan laf yetiştirip geyiğin dibine vurucam diye moradon'da inn yerine Vendor'a girmisim. 1 tane viper +5 staff, 3 elemental staff, 30 cus, 1 tane Bone cleaver +6 (133 att), baska bi tane bone cleaver (115 att). 2 tane potion of soul. Hepsini kahkalar arasinda inn'e(!) koyduktan sonra eslanta gittim. *Bi dakka lam ben de bu kadar para yoktu ki, asittirrrrrrrr*[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 57:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
NosFFeratu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: Murtaza, 21 Şubat 2005 14:08 tarihinde demiş ki: hehehe bu da benden. :D Ben de Clandaki arkadaşlara bi yandan laf yetiştirip geyiğin dibine vurucam diye moradon'da inn yerine Vendor'a girmisim. 1 tane viper +5 staff, 3 elemental staff, 30 cus, 1 tane Bone cleaver +6 (133 att), baska bi tane bone cleaver (115 att). 2 tane potion of soul. Hepsini kahkalar arasinda inn'e(!) koyduktan sonra eslanta gittim. *Bi dakka lam ben de bu kadar para yoktu ki, asittirrrrrrrr* Uçmuşsun baya...[signature][hline]Ne diim 2 defa full soyuldum hala oynuorum... -HIRSIZ NBR ? -iidir senden nbr ? -G.T... Bu sekildede konusyoruz soyanla
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 uçmuşsun derken?[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 57:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 o kadar malı bakkala satmak için uçmuş olmak gerekio. O vukuata ben şahidim. Uçuyodu :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
experienced Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 okadar üzülme ya bütün bleses upgrade scrollarını inn e koyuyorum die satsa idin ne yapardın :D ( 21 tane saattım hey güdü günler.)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Bence Onemli Pahali Herseyi Ustunde Taşı Loot Olmadigi icin basına Cok isler geldigince Cıkarip veriyorsun.[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:45+ Clan:Epicurean NP:5xxx Love's §ª§ Site Yapim Asamasinda KO - UO §ª§
Öne çıkan mesajlar