Ermac Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Arkadaşlar şimdi oyuna yeni başladım ve pek birşey bilmiyorum. Oyunu adam gibi oynamak istiyorum yani sahtekarlık saçmalıklarla işim olmaz oyun oyundur çünkü hayat mücadelesi değil. Bir şekilde bu bağlamda bana yardım edebilecek ve/veya beraber parti yaparak gelişeceğimiz birilerini aramaktayım. Japon sunucularındayım adı en kısa olanda. Adım Tuarek lvl 21 rogue(orc) yim şuan . Ancak oyunu hiç bilmediğimden ve birazda şanssızlıktan sanırım hiçbir şekilde ne itemim ne param var :) Bir şekilde bana yardım edebilecek birileri çıkarsa çok mutlu olacağım. Yanıtlayan ve yardım edecek herkeze teşekkürler şimdiden.
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 varda cevap veresim yok[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 japon serverında oynayan fala kişi yok. olanlarda online deil sanırım.[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Oyunda beni bulursan Elimden geldigince Yardimci olurum Nick KuardoN[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:45+ Clan:Epicurean NP:5xxx Love's §ª§ Site Yapim Asamasinda KO - UO §ª§
Öne çıkan mesajlar