uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bilgisayarım normal açıkken kapanıyor sürekli nedeni nedir acaba bilgisi olan varmı ?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 fanında sorun vardı bilgisayarın asırı ısnmadan dolayı yanmaması icin otomatik kapanır[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır! | Msn | ICQ: Yok [Bu mesaj Solinari tarafından 22 Şubat 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 yalnız ben sabah makineyi kapattım yaklaşık 10 saat sonra açtım + 6'lı ve 10'lu priz var bende bilgisayarın fişini sürekli değişik prizlere takıyorum ve farklı saatlerden sonra kapanıyor.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Direk kapanııyormu reset olayı söz konsuumu ;?[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Bu bahçelerde kaç çiçek sulandı, kaç çiçek sarardı !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 direk kapanıyor + olarak şunu söyleyim bende bi 6'lı priz var sürekli ona takılıydı bilgisayarın prizi şimdi diğer 10'luya taktım hiç kapanma fln olmadı nedir bu ya anlayamıyorum prizlerdemi bi problem var diyicem diğer takılı prizler gayet düzgün çalışıyor bi kesinti fln yok.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 psu yetmiordur[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Coh:Amidala Fire Devices Blaster LvL 34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar