Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Buyrunuz bakınız ben beğendim . Oldukça zor ve zevkli bir oyun . Harf sistemiyle çalışıyor gelen adamları oldurdukçe bir harf açılıyor ve onlarlada kombo yapabiliyorsunuz ... http://www.dragongamez.com/freelancer.htm Free Lancer[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 22 Şubat 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 url açılmıyo[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 acilio ben oynuorumsuanda sufer bir sey... istiosan su adresi bir dene bu link oda olamzsa c/p icin http://www.dragongamez.com/freelancer.htm bu var dene bi...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 raistlin senin link oldu ok[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 soulcube adimi duzgun yazarka (aka raistin) yardimci olabilirsin... bu arada np...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Tuşlar ne çözemedim ben :S[signature][hline]Ordek...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bende land rover freelancer falan sanıp heyecanlanmıştım.. :([signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:163/melancholy/depression)|
Öne çıkan mesajlar