Tenochitlan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 arkadaşlar bu forgotten tower hakkında bilgisi olan var mı? mesela saat kaçta (türkiye saatiyle tabii) ve ya ne bilyim içerde hangi yaratıklar var ne kadar yaratık var falan bunun gibi şeyler valla neden soruyorum derseniz içerde kazandığınız treasure chestlerden çıkan şeylerin listesine baktım içim bi fena oldu anlarsınız ya ;) Yani bu sorulara cevap verirseniz acaip makbule geçicek....
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 forgotten temple 1 ve 2 den soz ediyorsun herhalde.onlar daha aktif degiller.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Evet Onlar suan USKO Serverlerinde Aktif Deil ama illa Saatlerini Ogrenmek istersen Moradon BattleField (Arena) Sının Orada 2 tane Vendor var Üstlerinde Forgotten Temple 1 ve 2 yaziyor Onlara bakarak Ogrenebilirsin.JpKO da Aktif[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:45+ Clan:Epicurean NP:5xxx Love's §ª§ Site Yapim Asamasinda KO - UO §ª§
druenler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 japko'da giren var mi? neler var icerisinde?[signature][hline]Nick: Druenler Level: 4X Clan: ::SuperNoVa:: Server: Diez
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Bizim Clandan girenler Var Galiba ben Henüz Giremedim Galiba Forgotten Temple 1 60+ Ondan partiye Davet edemiyorlar Nasıl bir yer oldugunu bilemiyorum ama Oradan Therasue Chest (Icınde Grade 1 Random item var) Veya Degerli itemler cikiyor.[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:45+ Clan:Epicurean NP:5xxx Love's §ª§ Site Yapim Asamasinda KO - UO §ª§
druenler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 o zaman olene kadar lvl kasmak lazim japkoda :D[signature][hline]Nick: Druenler Level: 4X Clan: ::SuperNoVa:: Server: Diez
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Moradonda Vendor Modda Olan Insanlarda Gorebilirsin Random item Cikan Chestlerden Satiyorlar 9 10m Civari Ama Forgotten Temple 2 te 40+ gidebiliyordu sanirim oyle bir şey vardi pek anımsayamıyorum ama..[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:45+ Clan:Epicurean NP:5xxx Love's §ª§ Site Yapim Asamasinda KO - UO §ª§
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Bu görev oyunda te bilgi sahibi olmadığm bir görev. bence aktif olamay bilir yoksa kesin girip çıkan biri olurdu.[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Usko da aktif deil zaten.[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:45+ Clan:Epicurean NP:5xxx Love's §ª§ Site Yapim Asamasinda KO - UO §ª§
experienced Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 forgetan templa bildiğiniz arena gibi bir mod clanlar girip sadece yaratık öldürüyorlar sırasıyala en düşük lvl li yatarıktan en yüksek lvliye kadar çıkıyor.malisya serveranda kazana tek bi clan biliyorum oda gladyatörler onlarda pries cake makrosu ile kazandılar.( bu server malasian serverı olup başka serverlarda değişiklik göstere bilir.)
Öne çıkan mesajlar