Fiercewind Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 geyik olsun diye YINE başladım can sıkıntısı işte :) elinde avucunda birşeyler kalmış olupta yollayabilecek olan varsa mutlu eder beni hatta oynayan(!) falan varsa yardımlaşalım char name:Fiercewind teşekkürler ... kendi kendime konuşuyormuş gibi hissettim birden :)[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 kimsemi bakmadı? :([signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. KoC bir tık lütfen [Bu mesaj Fiercewind tarafından 15 Ocak 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Ooo kaya beyler de burdaymıs :p Ben oynuyorum da,bende de hatri sayilacak bi item yok be abi :)[signature][hline]Nothing but the music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bende başladım dün 2defa öldüm bıraktım sinirimden yaw rat e öldüm :([signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 TAriiist!!!! lan msn al lan :( olm çok mahçubum sana zaten![signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. KoC bir tık lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 sizinde soyledikleriniz yankı yapıyomu ? hehe :)[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bende devam ediyodum bıraktım sıkıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar