elvyn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 creative sound blaster pci ses kartım var ve bir suredir bilgisayar bir sure acık durunca ses iceren dosyalarda hata vermeye ve calıstırmamaya baslıyor. oyunlar ve videolar dahil. res atıyorum bir sure sonra tekrar oluyor nedir bunun cozumu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 up[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 up[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 sorun mesela winampta bi parti muzik dosyası actım. (atıyorum bi klasore sag tıkladım winampta cal dedim). sonra onu kapıyıp baska bi parti muzik dosyaasi acmak istedigimde hernagi bir sekilde oyunda vsde bu sorun oluyo. bunun gibi meslea ounu actım kapadım cat sesler gidiyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar