Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Merhaba arkadaşlar... Çoğunuz beni tanımaz ama belki tanıdıklar vardır. Umarım eski dostlarımlar karşılaşabilrim. Bu arada tabiki yeni dostlar ve düşmanlarda kazanacağım. Bakalım herşeyi zaman gösterecek... Tekrardan herkeze selamlar...[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hoşgele[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Hoşbulduk...[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 sen paticik uo yamı geldin yoksa foruma takılmak icinmi?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hum forumlar abakmaya gelmiştim ama uop için adresi bilmiyorum. Verebilir misin linkini?[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 neyse merhaba:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 en altta Paticik bölümü var uo Bölümü oraya bak istersen orda bilgiler var :) telefonla giriyom söylemesi ayıp kasamicam zaten yarım saatte giriyo nete :) 146 rullez yapıoz :( telekomda bize aysonu rullez yapacak :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Tamam saolasın...[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeraphineValente Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hoşgeldiiin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Selamlar,merhaba...[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Hoşgeldin...:)[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 [signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hosgeldin..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 heralde sen arcadia da forum moderaotrmuydun neydın hatırlamıyorum . neyse hoş geldin[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Evet arcadia forum moderatoruyum. Ama beni aşan baya sorunlar var orada... Bu nedenle yeni arayışlar içerisindeyim... Zaten askerim pek vaktim olmuyo nete girmeye... :D[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gonc Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Xeyna_Inferno, 18 Şubat 2005 16:34 tarihinde demiş ki: Merhaba arkadaşlar... Çoğunuz beni tanımaz ama belki tanıdıklar vardır. Umarım eski dostlarımlar karşılaşabilrim. Bu arada tabiki yeni dostlar ve düşmanlarda kazanacağım. Bakalım herşeyi zaman gösterecek... Tekrardan herkeze selamlar... Xeyna_Inferno sen ARCADİA'da oynadın mı eger oyleyse dusmanınım hemde en buyuk dusmanın ben app ken beni keserdim gulerdim hangi serverdaysan pwp yapalım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gonc Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Xeyna_Inferno, 18 Şubat 2005 19:46 tarihinde demiş ki: Evet arcadia forum moderatoruyum. Ama beni aşan baya sorunlar var orada... Bu nedenle yeni arayışlar içerisindeyim... Zaten askerim pek vaktim olmuyo nete girmeye... :D Sen su anda hangi serverdasın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gonc Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Senle Görüşücez İntıkamım büyük çok buyuk olcak ve sonunda ben gulucem :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Eminmisin app iken seni kestiğime? Enteresan ben beni fazla rahatsız etmedikleri sürece düşük seviyeli karakterlere saldırmam... VE ayrıca evet Arcadia daki Xeyna Inferno yum. Ayrıca Hard Gamer daki Xeyna Inferno ve Nebuladaki Xeyna Inferno... Ama Ultima Online ı bıraktım... İngame anca GM olarak görebilirsiniz. Player olarak değil...[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: gonc, 18 Şubat 2005 20:57 tarihinde demiş ki: Senle Görüşücez İntıkamım büyük çok buyuk olcak ve sonunda ben gulucem :D Humm... Pekala madem okadar iddalısın yarın çarşım var(askerimde :D ) öğlenliyin çıkıcam bi server söyle oarada bir char ayarlayıp seninle bir duello yapalım olurmu..?[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hoş gelmişan gardaş geç otur...[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
importint_porsin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 merhaba sevgili kardesim[signature][hline]nobody iz importınt.... aym nobadi!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hoşgeldin[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Hoş bulduk arkadaşlar teşekkür ederim...[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.