Solinari Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Benim Hattım turkcel agile mesenger ı acamadım. turkcell desteklemiormu?yoksa bendemi problem var [Bu mesaj Solinari tarafından 22 Şubat 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bak şimdi önce yapacagın şeyi şöyle anlatıyım sana bak baglantı ayarlarına gırıp orda turkcell gprs i düzenle deyip orda erişim noktası yazan yazan a girpi wap yazan yeri sil internet yaz sonra tamam de çık sonra agile msn ye gel orda aşşaa da baglantı noktası secmye yerı var acıldıgı ekran da orda turkcell gprs ye gır ordan sonra connect tıkla (sol tus ) sonra da kullanıcı adını sıfrenı gır baglan bu kadar sonra da bi teşekkur etm bana ellerım agrıyodu daha beter oldu :([signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 cok saol yeni gordum daha erken tesekur edemedim[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır! | Msn | ICQ: Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar