Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New Frontiers Lagı

PiNg

Öne çıkan mesajlar

ya arkdaslar nf de rvr yapıyım diyorum biraz geziniyom iste arada bi kasılyıor anlıyorum ki dusman geliyor bu neden boyle pvp serverinde 40 kisi kapisiyo 0 lag nf de dusman realm gorcegim zaman kasiliyorum sonra geciyo ama cok zaman kaybı... nieee
???[signature][hline].....mt.....
Sosyal ağlarda paylaş

iyi yanından bak; stealther geldiğini, görüş açının dışından düşman geldiğini hatta kasma süresine göre kaç tane olduunu falan anlayabiliyosun alışınca :p
(bkz;lag, fg geliyo diyip adamlar gelince kasmayan bilgisayarlı kişilerden radarcı damgası yemek :p)[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 1024 ram var 2 client aciyorum ve o sorun bendede oluyo ama artik sorundan cok yarar sagliyo bana

Zaten oyunu oynamami pek etkilemiyo bi kac saniye takiliyo pc ama bled de camplerken takilma durumuna gore odaya girip saklanmami yada hazirlikli olmami sagliyo

Ayni sekilde grup yaparkende pc takilinca bi hazirlaniyosun ralarini kontrol ediyosun falan iyi oluyo bence :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

dopal radar ya daha ne istiosun :P[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P)
Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted)
Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted)
Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted)
Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :)
Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...