PiNg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ya arkdaslar nf de rvr yapıyım diyorum biraz geziniyom iste arada bi kasılyıor anlıyorum ki dusman geliyor bu neden boyle pvp serverinde 40 kisi kapisiyo 0 lag nf de dusman realm gorcegim zaman kasiliyorum sonra geciyo ama cok zaman kaybı... nieee ???[signature][hline].....mt..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 iyi yanından bak; stealther geldiğini, görüş açının dışından düşman geldiğini hatta kasma süresine göre kaç tane olduunu falan anlayabiliyosun alışınca :p (bkz;lag, fg geliyo diyip adamlar gelince kasmayan bilgisayarlı kişilerden radarcı damgası yemek :p)[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Zone atlarkende cok kasıyo. Ayrıca ping'inde dediği gibi camelot'ta bi haller oldu. Harbi kasıyo bizim hepimizinde burda.[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Mordred - Zocro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bridgeye solo bardla gidip kasilinca cok hayat kurtariyor :) daha fazla ram alirsan sorunun cozulur ama.[signature][hline]Ranger : Bard : Eldritch : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bende 1024 ram var 2 client aciyorum ve o sorun bendede oluyo ama artik sorundan cok yarar sagliyo bana Zaten oyunu oynamami pek etkilemiyo bi kac saniye takiliyo pc ama bled de camplerken takilma durumuna gore odaya girip saklanmami yada hazirlikli olmami sagliyo Ayni sekilde grup yaparkende pc takilinca bi hazirlaniyosun ralarini kontrol ediyosun falan iyi oluyo bence :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 dopal radar ya daha ne istiosun :P[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 abi ramle ne kadar alakası olaiblir ki dra raidde kasmıyor nf de kastıı kadar gecen 10 snaiye falan dondum bi baktım 3-4 yandan gecti allahtan görmediler :P[signature][hline].....mt..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 get rat[signature][hline].....mt..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bol miktar ram 1,5 Gb+ ve precache all skins ayarı ile lag bayagi bi azalabilir[signature][hline]Qal 50 Armsman 8L8 Qalzzzz 50 Sorc 8L5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar