Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 http://www.bbd.galerisi.com/[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 dragon, hangi prog vasıtası ile yaptın bu resmi: pek güzel bir tarzmış... basit gibi görünüyor ama deil.. severim böyle şeyleri :)[signature][hline]*!Dikkatli bakarsanız o güzel gözlerinize görünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 brush + smudge demis ya, PSdir muhtemelen.[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 calismalarin boyutlari cok kucuk geldi. acaba kucuk canvas ile mi calisiyorsun yoksa yaptiktan sonrami kucultuyorsun? daha buyuk olsalarmis daha iyi olurmus sanki. bir de su resim... fotograf dimi? onun disinda renk secimleri ve resimleri bulanik birakman cok hosuma gitti.9-29-6 favorilerim.[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 "Brush tekniğiyle, yapılan bu eserlerde, yalnızca brush ve smudge kullanılmıştır. tamamı elle çizim + boyama olan bu eserlerde kesinlikle montaj ve filtre bulunmamaktadır." Bu yalan olmuş? bi de brush tekniği nedir bizi aydınlatır mısınız.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: AssassiN, 19 Şubat 2005 23:37 tarihinde demiş ki: calismalarin boyutlari cok kucuk geldi. acaba kucuk canvas ile mi calisiyorsun yoksa yaptiktan sonrami kucultuyorsun? daha buyuk olsalarmis daha iyi olurmus sanki. bir de su resim... fotograf dimi? onun disinda renk secimleri ve resimleri bulanik birakman cok hosuma gitti.9-29-6 favorilerim. kardeş ben o resmi yaparken arka katmana gerçek bi resim koyup üstünde çalıştım..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: horacegoesskiing, 20 Şubat 2005 00:18 tarihinde demiş ki: Bu yalan olmuş?şimdi nasıl bu yalan olmuş.. ne yalan olmuş.. bana oradan bir tane "bunu sadece brushla yapmamışın, şu filtreleri kullanmışsın" diyebileceğin bi çalışma göster.. el resmi olan :) zaten scan belli.. istanbul resimlerinden biri resim üstünde çalışma ki bu da bakarak yapmaktır, montaj değil.. diğer tüm çalışmaları mouse umu ve elimi kullanarak, yaptım.. ayrıca brush teknii; bunu ben söylüyorum.. yani tasarım literatüründe böyle bi teknik kelime yoksa, buyur bu da literatüre benim hediyem.. alırısın boyayı.. geçersin brusha.. ps brush modlarının tamamını kullanarak istediin gibi boyarsın.. üstüne de smudge ile şekil verirsin.. bak yeni bişey öğrendin horace..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 evet teşekkür ediyorum.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 guzel bir teknik,pek bilgim yok bu konuda ama beyendim calısmalarını[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 [signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Çok hoşuma gitti tebrikler. Yalnız daha büyüüüük istiyoruz. hatta wallpaper boyutunda istiyoruz :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 overpainting ne zamandan beri elle çizilmiş sayılıyor bana da öğretin yahu birtek horace öğreniyor kıskanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 harbiden cok kiskanc adamsin.. daha senin böle seleri horace gibi ögrenebilmen icin bi sürü ambari 0 laman lazim.. bende gidiim en karizma resimlerin üstünden "elle" geciyim bari eed eed süfer bi fikir sonrada literatüre yeni kavramlar eklerim.. kim tutabilirki beni.. dimi..[signature][hline] "Who wants to live forever?" Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 yalakalığa lüzum yok beyler, neden bahsettiğimi üstteki ikisi anladı.. ---------------- her neyse.. wallpaper lafı duydum bu arada :) yannız o boyutta bi tuvalde çalışmam imkansız, çünkü remim 128 :) küçük yapmamın sebebi de bu işte.. biraz büyük olunca bir kaç saat de bir yeniden başlatmam gerekiyor makineyi..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar