Selamon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mekanımız Beşiktaş-Akaretler'de Süleyman Seba Caddesi üzerinde 60 numarada yer almakta. Başlıkta da belirttiğim gibi bir İtalyan Lokantası. Yemekleri gerçekten çok lezetli ve servis için kullandıkları en sıradan şarap Angora -ki gayet güzel bir şaraptır- İtalyan mutfağının tüm güzelliklerini başarıyla sergiliyorlar. Müzik olarak genellikle latin ezgileri hakim ancak belli bir saatten sonra tek gitarla canlı müzik hedesine geçiyorlar. Para ödemediğim için fiyatlar hakkında yorum yapamıycam ama mekanın yeri, konumu ve müşterileri göz önüne alınırsa çok pahalı bir yere benzediğini söyleyebilirim. Afiyet olsun.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 gerçekten çok güzel biyer. arkadaşın tavsiye ettiği kadar var.. ben de tavsiye ederim :-)[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar