Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ultra premium üyeler yardım edebilirmi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ultra premium üyeyim ve cash almak istiyorum.fakat fiyatlar yazmıyo bilgisi olan kaç dolar olduğunu yazarsa sevinirim.
şimdiden teşekkürler[signature][hline]Name:DreaM_BoY_
Server:Diez
Race:Karus
Job:Paper Mage
Level:5x
Np:100 onuda para ile aldım
Clan::hrr: Champions :hrr:
Mesaj tarihi:
sallama lem jander kont a sordum az önce o bilmiyo sen nerden biliyon :)[signature][hline]Name:DreaM_BoY_
Mesaj tarihi:
La olm offff Sankim kont Cokh uye oldu dimi sitesinde bile war yaziyor yani ama acip goremiyorSan yuhh sAna[signature][hline]Name: Jander_SunStar
Server: Diez
Race: Karus
Job: Elemental Lord / Paper Mage
Level: 6x
Np: 1xxxx
Clan: LifeStoned
Mesaj tarihi:
said:
Buzkirpisi, 21 Şubat 2005 23:23 tarihinde demiş ki:
www.knightonlineworld.com O_o

baktım yazmıyo dostum :([signature][hline]Name:DreaM_BoY_
Mesaj tarihi:
ya kusura bakmayın konu dısı olcak ama yazıcak yer yoktu oyuna gırebılıyormusunuz cok salak hatalar werıor bende[signature][hline]Biri çay koysun lütfen!

[Bu mesaj Dismandler tarafından 22 Şubat 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet konu dışı oldu biraz ama :D
bende giremiyorummmmmmmmmmmmmmmm[signature][hline]Name:DreaM_BoY_
Mesaj tarihi:
şimdi girilebiliyo :P
kendi konusunu patlatırmı insan hiç yaw :-P[signature][hline]Name:DreaM_BoY_
Mesaj tarihi:
arkadashlar knight cash alcaksanız KO web sitesinden accountunuza login olun orda odemelerle ilgili kısımda janderin yazdıgı fiyatlar gozukmekte.oyundan degil de web sitesi uzerinden ordan secerek ve fiyatları gorerek knight cash alabilirisniz ayrıc apremium ya da ultra premium uye olmanıza gerek yok.Ama uyelik icin oyun icinden power up store dan yapmalısınız bu isi.sadece cash almaktansa ultra premium almak daha karlıdır.yaklasık 20 ytl sanırsam.dolar kurunu bilmiorm su an nasıl ama 14.95 $ gibi bir fiyata sahip ultra premium.aldıgınızda 500 knight cash ve trina hediyesi var.Onumuzdeki gunlerde trina yerine bashka bir sey wermeye bashlayacaklar
Mesaj tarihi:
Name Change Scroll vericeklermiş sanırım...[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Mesaj tarihi:
500 değil 800 knight cash veriyorlar.
1 knight cash = 1 Cent
Kocaman ortada yazıyor POWER UP STORE da.
Bu ne demek? 100 kc = 100cent = 1$ = 1.3 YTL
Alın bence faydasını görürsünüz.
Master Card,Visa Card,American Express kabul ediolar.
Advantage= Master
Axess = Master (gerçi visa si da cikmis heralde)
World = Visa[signature][hline]llBuYuCull
lvl 57 Paper Mage
Clan HyM
Xi 1/2
Mesaj tarihi:
ah pardon dogru 800 kesh weriolar.advantage da da sanal kart yaratmanız gerekli eger advantage kullanıcaksanız.Yeni nesil kartlar nasıl bilmiyorm ama benm advantage biraz yashlı ve internet alısverisine acık diildi.Boyle bir durum cıkarablir advantage.Cozumu basit hemen baglanın siteye sanal akrt yaratın.
Yalnız sasırdım bu kadar acık kalmasına ragmen ne die para werionuz anlamıom die tartıshma cıkaran biri olmadı.
Aman nazar degmesn
Mesaj tarihi:
Ne veriyonuz!!! ;)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Mesaj tarihi:
valla ben sanal kartların yurt dışında geçmediğini sanıyordum. çünkü garanti sanal kart ile yurt dışından alışveriş yapamamıştım.

geçer derseniz bende denemek isterim.
Mesaj tarihi:
hsbc evrensel bir banka sanırm ondan yurt dısı alısverisne izin verebilmekte ya da garanti de her zamanki gibi internet bankacılıgında sorun war.Cunku sanal kart tanımlaması internetten alısveris yapma kavramını icerir.Ve internette de yurt ici yurt dısı diye bir ayrım yapıyorsa o zaman o sanal kartın bir anlamı kalmaz.Ama sanal kart ozelliginde sana sunulan master visa vs. ozelliklerine dikkat et.bunlardan bazıları olmayınca siteler alısverisine izin wermiyor
Mesaj tarihi:
valla bendeki mastercard yurtiçinde rahat rahat alışveriş yapıyorum fakat yartdışından olmuyor diye biliyorum

en iyi denemek en ucuz üyelikten bir dener sonucu yazarım
  • Yeni Oluştur...