Deli333 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Sonunda aldım telefonu. Resım cekıp arama yapmaktan başka hic bir şeyini bılmıyorum. Sımdı ben buna nasıl mp3 yuklerım + dinlerim. mp3 u nasıl zil sesi yaparım. Msn i filan nasıl kurarım. En onemlisi bilgisayarla baglantıyı nasıl kurarım. Aldıgım yerdekı adam Drıver cd sı fılan var. Onu yukleyeceksın bılgısayara dedı. Ondan sonra bağlanır fılan dedı. Olayı pek cozemedım. Gprs ile wap ın farkları nedir. Yardımcı olucak varsa cok ıyı olur.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 wap ta bağlı kaldığın süre kadar para alınır gprs te yararlandığın hizmet kadar...[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 istersen msnimden daha detaylı bilgi veririm ama yine de bi özetliyeyim. bilgisayar bağlantısı için Kablo : 60 €'du en son şimdi kaç para bilmiyorum yada USP BlueTooth: 22$ geçen ark aldı. bunları alman gerekli dana sonra bilgisayara driver cd lerini yükleyeceksin cd ler şu şekilde olacak. Kablo/usp tanıtacaksın önce, daha sonra kutudan çıkan cd ile modem olarak tanıtacaksın daha sonrada Nokia PC Suite 6,2 denen programı yükleyeceksin herhangi bir download arşivi yada nokia.com dan bundan sonra telefona tam erişimi sağlamış olacaksın.. MSN'e gelince Agile Messanger 3,0 for 6600 yükleyeceksin bilgisayarına ve oradan pc suite yardımı ile telefona aplication yükle diyereken yükleyeceksin.. bu programı bulabileceğin adres budur yada Wap ayarlarını telefona www.turkcell.com.tr den yükledikden sonra http://www.agilemobile.com/downloads.html adresine wapdan girerekde bu programı indirebilirsin. 6600 için Mp3 dinlerken kulllanabileceğim MP3 Programları vardır, yrıca 36x zoom yapmanı sağlayacak bir program da bulabilirsin.. daha sonra bu bu adresten istediğin kadar tema çekebilirsin buda bir alternatif olabilir tema seçiminde.. KVK ingilizce türkçe - türkçe ingilizce sözlük veya pek çok oyun isteyen arkadaşlarımız olursa. [email protected] adresinden onlara hiç bir menfaat beklemeden yardımcı olabilirim... Agile messangerin son sürümü de elimde var isteyene veririm.. güzel yazdım ama tut. oldu resmen [signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 dc++ da 6600, p800 için fln istemedigin kadar program vs var valla süper kaynaklar var arat yeter :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 teşekkürler herkese.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Hıms pm atarsan yarın sana 6600 için gerekli bütün programları ve cracklerini yollarım bu arada banka hesabıma 50 milyon yatırdermişim :P önce kendine bir card reader al sonra bana bir şekilde ulaş sana bütün programları yollarım. (Bursada isen elden de verebilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 her türlü prog. için site www.aivanet.com Ben mmc reader kullanıyorum, bluetooth dan daha rahat oluyor. Gitcen mmc reader alcan (20 dolar falandır), telefondaki mmc yi buna takıp dosya transferi yapıcan işte.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 kesinlikle mmc reader daha rahat mp3 atında görem bluetooth dan tel hafızası zaten 4 mb şarkı 4,3 nasıl olacak :P [Bu mesaj orhanozkara tarafından 10 Ekim 2004 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 mmc de tak çıkar boşalt doldur gibi bir proglem var ama :D NOKIA DKU 5 CONNECTIVITY ADAPTER CABLE varken ne uğraşcam :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: orhanozkara, 10 Ekim 2004 16:00 tarihinde demiş ki: kesinlikle mmc reader daha rahat mp3 atında görem bluetooth dan tel hafızası zaten 4 mb şarkı 4,3 nasıl olacak :P [Bu mesaj orhanozkara tarafından 10 Ekim 2004 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] benim telefon havızam 8MB memmory card da 128 türkiyeye gelir gelmez 512 sini almayı düşünüyrum.. 4mb hafızalı telefon mu kaldı? (7200 hariç)[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Markalara göre göreceli bir değer verdim 4 mb derken ona bağlı kalman gerekli değil farzet ki 60 Mb bir video atacaksın? o zaman nasıl yapmayı düşünüyorsun?[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bu arada operanın registry sine bi çözüm bulan varsa özelden atabilirmi çok aradım ama genaretor bulamadım[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: orhanozkara, 10 Ekim 2004 18:32 tarihinde demiş ki: Markalara göre göreceli bir değer verdim 4 mb derken ona bağlı kalman gerekli değil farzet ki 60 Mb bir video atacaksın? o zaman nasıl yapmayı düşünüyorsun? 60mb video atmak isyiosan önce bi 128 alman lazım ayağını yorganına göre uzat demişler :)[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Falla bende 512 Mb ya kadar var nede olsa telefoncuyum. öyle bir sıkıntım yok :P isteye full altyazılı filmde yollarım 6600 yada 7610 da seyretmesi için :P her türlü Video klip ve film temin edilir. Elinizde Olanlar Convert edilir :P[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 mp3 melodi olarak atanmıyor[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: orhanozkara, 10 Ekim 2004 19:55 tarihinde demiş ki: Falla bende 512 Mb ya kadar var nede olsa telefoncuyum. öyle bir sıkıntım yok :P isteye full altyazılı filmde yollarım 6600 yada 7610 da seyretmesi için :P her türlü Video klip ve film temin edilir. Elinizde Olanlar Convert edilir :P bunları belli bir ücret karşılığında mı yapıyorsun peki :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bursadaysan bi güzellik yaparım sana :P bak dikkat et ücretsiz demedim belirli bir ücret karşılığı :P yada ne istediğine bağlı diyeyim daha net olsun[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: laverda, 10 Ekim 2004 20:02 tarihinde demiş ki: mp3 melodi olarak atanmıyor Marka ve modele göre değişken kavramlar hakkında kesin konışmıyalım. Getir bi tane Nokia 7610 u bak nasıl zil sesi yapıyom :P Mp3 leri[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 benim isteyeceğim zil sesi olur max. yada video fln.. bu arada bende hertürlü şey gönderebilirm isteyene .. tabiki belşe paylaştıkça mutlu olan biriyim.[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: sheref, 10 Ekim 2004 20:49 tarihinde demiş ki: benim isteyeceğim zil sesi olur max. yada video fln.. bu arada bende hertürlü şey gönderebilirm isteyene .. tabiki belşe paylaştıkça mutlu olan biriyim. Sanki taş geldi kafama :P. Telefonuna smart movie varsa istediğin klibi bana ulaştır değiştireyim problem olmaz. Bursa'da olan arkadaşlarada elimden geldiğince yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 şu sözlük programını nerden bulcam ya?[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Hangi Sözlük? Orjinalinde gelen sözlüklerse biraz zor ancak bir şansın var o da sıfır bir 6600 almış arkadaşından mmc sini alıp senin mmc nin içine winefinder klasörlerini kopyalıyacaksın[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bluetooth olayını okusamda cozemedim heh varmı anlatabilcek daha dorusu programları yukledik fakat dosya felan bişi yollarken baglanılamıyor diyip kalıyor aynı şekilde pc tarafındada gormesine ragmen baglanamıyor alet dipnot: winxpsp2 tel:6600 b.aleti:billionton[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 tıklahatta aynen şole bir hata veriyor[signature][hline] [Bu mesaj Whitehaven tarafından 22 Şubat 2005 01:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 keşke mmc reader alsaydın.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar