uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ankara'da kızılay harici sessiz sakin oturup çayımı yudumlayabileceğim bi cafe arıyorum aslında arıyorum sayılmazda bilmediğim yeni cafeler keşfedebilirim diye bi size sorayım dedim.[signature][hline]jan d.
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bahçelievler 7. cadde ve çevresinde istemedigin kadar var. kızılayı bırak oralarda kafa dinlenmez
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 zaten kızılay harici yazdım yani kızılay'da olmayan 7.cadde'yide sevmiyorum zrilyon tane insan gidiyor nasıl sükunet içinde bi mekan olabilir ki?[signature][hline]jan d.
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 sen de arka sokaklarda biyerlerde sotede kahve bul bitane orda otur müşsteri istemion madem :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 aferin[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
enema Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 tunalinin oralarda natura cafe var, genelde hafta icleri sakin olur. yerinide tarif etmek zor olcak ama biraz soyle anlatiim: kebap 49un onunden gecen sokaktan devam ediosun tunaliyi geciosun bi otel olcak iste biraz ilerde onuda gecince baska bi sokakla kesisiyo yol orda kosede. komik oldu biraz tarif ama anladin sen onu[signature][hline]fol lol the doh fol the day
uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 tamam anladım gidebilirsem giderim, sağol :)[signature][hline]jan d.
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 gulden sokakta cafe tiere var. gayet nezihtir.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Öne çıkan mesajlar