grelynx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 zaten oyunu filan oynamıorum 2 -3 haftadır daha fazlada tartısmak istemiorum herkez kendinden sorumlu beni ilgilendiren bir tarafı yok artık işallah tekrar karsılasmazsınız imangucu dagıldı[signature][hline]nick:Grry race:Human level:51 job:assasin rage is the only freedom left me... -gre lynx
yazik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Thadeus, 21 Şubat 2005 02:23 tarihinde demiş ki: siz oturun macroya bırakın biz orda biz uğraşalım xp kasmak için oh ne güzel! Sen küfür et bizim partideki adama ben boş duracam.... (bu arada partide full cafeden adamlar) 3 okçu macroda olduğundan gelen darkmare de atac verdiler ve öldüler :P Başka bişi demicem senin de makro gibi lame programlar (kohack) kullandıgını bilmeyen varsa bilsin istedim millete b.k atmadan once bi cuvaldızı kendine batır istersen olayla ilgili bi bilgim yok pek ama onlar makro kullanıyosa onların sorunu ama once kendi sorunlarınla ilgilen arkadasım.
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Kih kih :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 masallah kirli carsaflar mı ortaya cıkıyor yoksa millet birbirine mi camur atıyor.Human kısmından cogu arkadash oldugundan abbys dısında sohbetm olmuor.o tarafların eslant kısmı baya karıshmısh herhald
yazik Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 hıhm abyss ten bi kaç supheli hareket + daha once bahsettigim yabancı hack sitelerinden profil ornekleri :lol: yoksa bende karus'um
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: mrproblem, 22 Şubat 2005 09:47 tarihinde demiş ki: masallah kirli carsaflar mı ortaya cıkıyor yoksa millet birbirine mi camur atıyor.Human kısmından cogu arkadash oldugundan abbys dısında sohbetm olmuor.o tarafların eslant kısmı baya karıshmısh herhald Yok abi, çamur atmak diil bu...İnsan ilişkileri üzerine bi konu!...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 57:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Öne çıkan mesajlar