Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Arkadaşlar açılmamış kutusu olan satmak isteyen varsa Elinizde kalmış wowunuza talibim pazarlık yapalım zor para biriktirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ben bi tane daha alıcam eger diğeride gelırse sana pm atarım[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 'açılmamış kutu' deyince birden aklıma geldi , hiç unutmam bigün lockpickden parayapmak için bağiriyorum 'OPENING LOCKBOXES @ AH BRIDGE , eternium 2.5g thorium 1.5g vs vs, CAN OPEN EVERYTHING ' diye bağirdim adamin biri (klasik amerikali arizali , ilginç bir ahlak anlayisi ' -'i bet u can't open my girlfriend's box' [Bu mesaj baaluo tarafından 22 Şubat 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadlover Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 onuda acarız sen paradan haber ver deseydin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 adam da "açamamış" ve çok dertli anlaşılan :) öte yandan... bende bir wow var, açılmamış. satış fiyatı 80ytl. dilersen kargo ile gönderiyorum. özel mesajdan ulaşabilirsin.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bendeki box satıldı bu arada[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar