SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ya patiler şimdi benim geçen gün bi sorunum vardı hdd yi 120 gb almıştım falan ama 32 gb goruyodu hede hödö neyse onu hallettim jumperını mastera aldım cd writirinkini de slave e aldım falan cd romunkı eskı yerınde durdu.(hdd / cd wri/ cd rom kullanıyorum) neyse biçimlendirme geldim falan bunu hallettım ntfs ıle. sonra xp kurdum makına acıldı bu sefer cd wiriter gormedı. jumperları falan değiştridim tekrar kurcaladım ama yıne gormedı nasıl olur bu ya bios tan ayar mı çekcez eğer öyleyse napcaz.boot menuden ılk hangısını 2.hangısnıı gostercez bende şu an : 1.ide-0 2.flopy 3.cdrom bunları mı değiştircem ? yoksa yine jumperlar la mı kurcalıycam ? kı cd romuda hdd yı de cd witirı da gorsun ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 boot la alakalı değildir.jumper ların yerleri yada ide kablosunda bi sorun olabilir. cd-rom veya rw yi çıkartırken ide kablosuna zara rvermiş olabilirsin.yada jumerı yanlış yere taktın diebilirim.en iyisii sen bi kontrol et. tekrardan[signature][hline] [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ide kablosunu ve power kablosunu doğru taktığına emin ol.. birde jumperları kontrol et. bioan uda karıştır biraz..[signature][hline]http://212.98.241.78:9000/listen.pls pek nefis müzikler var şu an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 yok şimdi mesela ide kablosun da falan hasar olmadığı aşikar çunku eskı hdd yi takıp jumpe ayarlarını eskı halıne getirdiğimde hepsini gordu kı su an eskı hdd yi kullanıyorum. jumperları iyice kurcaladım sanıyorum ama olmadı gibi. boot dan olurmu diye düşündüm ama düşününce sanmıyorum . ya ne biliyim işte iyice kafa allak bulak oldu 3 gundur off of[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Harddiskin özelliklerini bir yazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 120 gb samsung ata 7200 8 mb cache başka özellik lasım mı ki lasımsa ne gibi yararı olcek :-?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 oh be en sonunda hallettım sevgili patiler. jumperlarını en sonunda uygun hale getirdim ve bitti. artık hepsini goruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar