dersimli Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 arkadaslar lutfen yardım edın..japko serverıen nasıl gırecem.. gırmek ıcın ne yapmam lazım.. bana tek tek harfı harfıne anlatırmısınız:!.........
TRibula Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 yukarıda yardım kısmında ayrıntısınla anlatılıo ztn[signature][hline]Sever:ares1/2 ID:_TRibula_ LVL:4x Assasin Clan:The_Army_Of_Turks
dersimli Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 birde halen sorun mu var bu xıg diez aresserverlerınde ya arkadas 30 dakıkadır gırılmıyor.. ta gırıyom oyun acılıyor bır tane vuracam hooooooooop dısconned .. ne iş bırde sansımı japkoda deneyım ama bılmıyom nasıl gırılı nasıl yuklenır.. nereden.. ustte acıklamıslar ama oraya gırıyom sırf japonca kelımeler yazılar.. gıren varsa benı yonlendırsın nasıl gırecegımı... bır zahmett. RİCAAAAAAAA :(:(:(:(:(:(:(
vktk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ya allah rızası için konu kalabalığı yapmayın. [spo1=Burası Türkçe gibi geldi bana!!!]http://forum.paticik.com/view.php?id=115357[/spo] burada yazılanlar pek te japoncaya benzemiyor!!![signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Lifestoned Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
Öne çıkan mesajlar