Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

External&Internal "Buyuk" Harddiskler

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Arkada$lar, 5 aydir bu cehennem dedigim yerde ya$iyorum.
(Amerika - universite) $imdi balima burdaki net hizi acayip super.. Yani o kadar hizliki bazen 5mb/s bile oluyor. Ve ben artik interneti somurmu$ durumdayim. Ama $oyle bir$ey var:
$imdi laptopumun hd'si 80GB, 2 tane external aldim bir 40GB ve birtane 180GB ve malesef arkada$lar hepsi dolu. Yeni birtane external almayi du$unuyordum ama sonradan aklima geldi $imdi bo$ bir hd kutusu aliyoruz ve icine genelde daha ucuz olan internal hd'yi koyuyoruz. Ama $u aralar en iyi ve en yuksek kapasiteli hd nedir diye bir bilginizi yoklim dedim. Yardimci olacak arkada$lara $imdiden cok te$ekkur ederim.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

valal normalde terabaytlık hd ler varmıs ama onlar heryerde satılmıomus bi de makınana uymaz zaten neyse söleyim dedim.
2. olarak 200 gb lık hd ler vardır external tahmın edıyorum .
aslında tahmınden cok var bılıyorum cunku bızım bı tanıdık abı kullanıyodu.
200 ustunde varsada bılmıyorum yanı.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

ya 500gb'lik external harddisk buldum abi 380 dolar ama millet bir sene sonra bozuluo alma dediler. Hem ondan hem de daha ucuza internal'ini bulurum diye du$unuyorum. yani bana gerek olan 350-500gb arasi bir buyukluk.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

amerikalardasın ve bize mi soruyorsun cikcik. ayıp be :p

250Gb 'lık harddiskler var. Maxtorun falan. Rebate li oluyorlar amerikalarda. Onlardan öneririm. Daha yüksek kapasitelerde fiyat fazla uçuyor. eğer bana deli kapasite lazım diyorsan bu 250Gb lardan raid tower yap öyle kullan. daha masrafsız, daha güvenli ve daha hızlı olur (ama büyük olur tabi, desktop kasası gibi birşey olur)[signature][hline]Morotetori Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...