darkp Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 4 virdian shaman 4 fireball 2 kokusho yada 2 darksteel collosus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Selamlar arkadaşlar, Ben de geliştirdiğim alakasız deste için şu kartları arıyorum: 3x Mirrodin's Core 2-3x Tendo's Ice Bridge 1x Waterveil Cavern 1x Barter in Blood 4x Consume Spirit 1-2x Goryo's Vengeance 1x Doubling Cube 1x Extraplanar Lens Bir de benden önce soran arkadaşın ihtiyacı karşılandıktan sonra 1-2 tane de Fireball gerekecektir sanırım. Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Berkin Bozdoğan The DCI - Gatherer - Comrehensive Rules Banned/Restricted - The Oracle - Tournament Rules [Bu mesaj Ishinotsuyoihito tarafından 17 Şubat 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkp Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 msn [email protected] icq 278 042 623 bana burdan ulasabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkp Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 2 tane memnarch da lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Burak ben tolga,eğer berkin veya kaan kullanmazsa 4 viridian shaman ve 2 kokusho verebilirim turnuva için.Tahimende kullanmıycaklar[signature][hline]From the ashes of Reito rose a new kami. And thereafter at every battle came Horobi, Death's Wail. -The History of Kamigawa [Bu mesaj Thrall tarafından 18 Şubat 2005 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkp Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Eywallah tolga senin kullanmak istediğin card falan var mı bende valla kokushu kullanmaktan büyük ihtimal vazgectim virdianda düsünüyorum ama %90 lazım bana.Yardımın için saol. . Kullanmak istediğin bi kart varsa haber ver. Mesela benim craniel ile senin virdian remove atarsın :P [Bu mesaj darkp tarafından 18 Şubat 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ehe yok abi bu turnuva craniala ihtiyacım yok ama bi dahakine kesin isterim:)[signature][hline]From the ashes of Reito rose a new kami. And thereafter at every battle came Horobi, Death's Wail. -The History of Kamigawa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 burak ben ufuk bende var senin aradıın kartların çoğu ama ne zaman hallederiz yani yarın olur diosan yer ve saat söyle ben gelirim oraya olurmu.. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkp Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ufuk hoca yarın hallerdebiliriz benim bide 4 necrogen spellbomb 4 chittering rats 4 swarm of rats arıom onlarda varsa yarın getirsen iyi olur msn ve icq yu vermistim aha buda telefonum tel 0532 704 59 15 yarın bulusursak iyi olur[signature][hline]As you are, i was once , as i am , you will be... Deadman tomstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nameless_One81 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Geç kalmadı isem bu type2 turnuvası nerede imiş? Yeri gelir yerinde trade olayı falan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar