Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bu saygı değer bloodknightlarin lordunun resimlerini arıyorum ve hakkında daha çok bilgi edinmek istiyorum.Link verebilirmisiniz?Ayrıca Tempus'un Paladini Avenger hakkında da bilgiye ihtiyacım var.Saygılarımla.[signature][hline]Ancient Sw from Nebula North Rifleman Of Huns Guild (Corbantis)
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 tempus ve paladin ne oldu delirdiniz mi?[signature][hline][b]God! Cover my back![u]
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Abi bende biliyorum tempusun paladini yok ama bu avenger denen adam tempusun mezarını koruyor cehennemde.Hani tempusun buyuk savasta öldüğü cehennemin bilmem kaçıncı katındaki kutsal alan varya.[signature][hline]Ancient Sw from Nebula North Rifleman Of Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis)
The_Guardian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Nasil ya. Hangi kitapta okudun solersen muthis olur. Ayrica Tempus un bile oldugu bir katta paladin nekadar dayanir oda ayri bir soru olmali[signature][hline]H.B.E
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ben oyunlarda böyle bir getik yapmıştım tempusun paladini diye dur bakalım ne çıkaçak?
The_Guardian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Vlcan kafadan salliyosan serefsizim oldurur oldurur diriltirim Hem ne spoiler vermissin hem ne bir ikaz vermissin... cik cik ..[signature][hline]H.B.E
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bir düzeltme yapayım gerçi kendinde demişsin ama Tempus un paladin i saçma olmuş,seçilmişi daha uygun olur heralde. İkincisi böyle birşey olsa bile Gardi haklı nasıl olurda Tempus öldüğü yerde bir seçilmiş yaşar ama onunda çözümü şu olur başka yerde ölüp oraya gömülmüştür;hö? Lol di mi kimi gömüyon sen herif tanrı :) Hadi gömüldü ya da bir sunak yapıldı diyelim neden cehennemde olsun,böyle birşey ancak tanrılar güçlerini kaybettiği zamanlarda olabilirdi kısmen ee olmadığını biliyoruz. Sonuç:Bir yerden okuduysan yazan saçmalamış.Oynadığın bir oyunda olduysa da sen burda bu şekilde soruyosan sen saçmalamışsın kusura bakma. :)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 öncelikle tempusun mezarı olamaz. çünkü tempus sune ve shar arasındaki savaştan doğan bir savaş tanrısıdır. ölümlü olamıştır hiçbir zaman. Time of troublesda da öldürülmemiştir. 1372 yılına kadar da. ikinci olarak da kendisi Ysgard'da warrior's rest'de ikamet etmektedir. ve ölürse gömüleceği tek bir yer vardır o da astral plane. o da gömülmek diil, diğer ölü tanrıların gümüş boşlukta süzülen bedenlerine katılmak. son olarak tempusun tek bir sevgili kulunu biliyorum o da kızı redknight. nispeten kısa bir süre önce onun divine mertebeye ulaşması için sponsorluk da yaptı... ne avenger ne de paladin konseptleri tempusa yakışan konseptler değil. eğer bunlar official bilgisyse çok büyük yazış var. eğer diğilse daha da büyük yazış var... [signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider [Bu mesaj Grudge tarafından 21 Şubat 2005 12:47 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 avenger, holy liberatorın core class paladin olanı. Ama o chaotic good bi class. Tempusun olsa olsa Anarch ı olur. O da olmasın zaten :)[signature][hline]Ars longa, vita brevis.
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Tempusa inanan genelde Barbar kavimlerdir, onlardan da ne kadar paladine çıkar tartışılır.[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konu dağılıcak ama cevaplar bulundu heralde başka bir şey söylemek istiyorum wispy e hitaben. Bence Barbar lardan çok iyi paladin olabilir.Hem çok kararlıdırlar,hem güçlü hemde adanmış olabilirler.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Demek istediğim class ı barbar olmuş bir insanı? paladin olarak düşünmek değil,ırkı barbar olan bir insanı paladin olarak hayat etmek.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Öne çıkan mesajlar