Villians Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Kalabalıktı.Ne işim vardı benim burada.Ben sevmezdim kalabalığı. Herkes sanki bana bakıyormuş gibi gelirdi.Uzaklaşmam gerekiyordu buradan.İsteyerek gelmemiştim zaten buraya... Bu şehre taşındığımdan beri uzak tutmaya çalışıyordum. Şimdi odaklanmalıydım. Bu karışık bir durumdu. 1 ay önce başlamıştı herşey hazırlıklı olmadığım bir durumla karşı karşıyaydım.Sıradan bir güb gibiydi.İşimden evime gelmiştim,yorgundum.Postama baktım faturların dışında başka bir mektup daha vardı.Sarı bir zarftı...Adrese baktım Londra yazıyordu...İlginç dedim kendi kendime Okumaya başladım Bana inanmanı umud ederek bu mektubu sana gönderme cesareti buldum.Günümüz teknolojisini kullanmak istedemedim,eski yöntemleri hala severim.Bu kim diye düşünüyorsundur şimdi.Senden çok uzakta olan birisiyim,sana yakın olmak istemeyipte olamayan birisiyim. Seni çok ufakken bırakıp gitmiştim.Sadece bebeklik fotoğrafın vardı elimde giderken bide gülümşeyişin. Durakladım...Baba sözcükleri çıktı ağzımdan.Ben neler diyordum Benim ailem olamazdı.Yani ben öldüklerini biliyordum çekip gittiklerini değil.Eğer durum böyle ise bu benim için daha büyük bir yıkım demekti.Okumaya devam ettim... Şaşkınsın biliyorum ama ben babanım demeye bile utanıyorum bu satırları yazarken...Sen bir babanın varlığı olmadan yaşadın ben ise hergün senin hayalini kuruyordum güzel kızım... Kızgınlığını dinidirmem için bana bir şans verirmisin bilmiyorum.Ve eğer kabul edersen yolladğım bilet ile yanıma gelmeni istiyorum BABAN Zarf elimden düşmüştü...Düşen zarfın içinden bilet çıkmıştı.. Duygularımı tanımlıyamıyorum. Neyapıcaktım ben şimdi..? Breathe no more[signature][hline][b]Sozlukte Villians :P [Bu mesaj Villians tarafından 17 Şubat 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Gusel...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Gerçek gibime geldi..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 anlamadım olayı :) herşey 1 ay önce başlamıştı ve şu anda bilmediği bir şehirdeydi... yani Londra'ya gitmişti? yoksa bilmediği bir şehre gitmişti ve bilmediği birisi (babası) ona mektup göndermişti? bana biraz klişe gibi geldi...[signature][hline]*!Dikkatli bakarsanız o güzel gözlerinize görünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 benimde gerçek gibime geldi :][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bilmediğim kelimesinin anlamını hiç gitmediğim yabancı bir yer anlamında kullandım. Böğle karışık cümleler kullanmam, olayı klişeden çok değişik bir hale getirmem istemem. Yorum için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bilmediğim kelimesinin anlamını hiç gitmediğim yabancı bir yer anlamında kullandım. Böğle karışık cümleler kullanmam, olayı klişeden çok değişik bir hale getirmem istemem. Yorum için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 aslında düşündüm de böyle yorumlamamın sebebi benim bu tarz çok yazı okumam olabilir. Ama benim bu tarz çok şey okumam bunu klişeleştirmez :) Çok özgün değil bence ama hakkaten güzel işlemişsin. yalnız olayı anlamadım hala. bunu yazan kişi şu anda Londra'da mı yoksa mektubu aldığı yerde mi?[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 gerçekliğe oldukça ysakın duruyor, bir an tavsiye verme moduna falan da girdim onun dışında çok hoş yazı, kısa, öz, ne anlatmak istedigi hakkında da hiç bir karanlık nokta yok yazılarının devamını dilerim[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Olaya göre kişi şu anda Londra da..Ben geriye dönüp anlatma tarzını denemek istedim aslında. Çok fazla özgün oldunu sölemem yanlış olur zaten. Ben bu tarzı ilk defa deniyorum Yorumlarınıda bekliyorum Yorum yapan herkezede teşekkür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 +[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar