-ryan- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hayat gibi oldun, cok hizli geciyorsun sana yetisemez oldum, goz yaslarim daha yavas akiyor yoruluyorum sanrim.. olume bu kadar hizli gitmek istemiyorum. seninle yasamak varken bu bedeni ruhumdan ayiramam. ruhum da sensin zaten.. kusmak istemiyorum bedenin uzerine derken bir ruya goruyorum icimden cikaramadigim acilarimi cikarip atmak, herseyi silmek istiyorum midem bulaniyor uykumda kanayan bogazimdan akan kanlardan nefret kapliyor o an icimi kanim, acim, sen ve nefretim ve yine de gulumseyebiliyorum aynadaki aptal yuzume yaptigim hatalari dusunurken ve hangisi benim ruyam derken tadini bi an damagimda hissediyorum kanima karisiyor hepsi, yutuyorum. tipki hayatin beni yuttugu gibi.. ve ben artik istemiyorum, ne seni ne de senin bu oyuncu kacamaklarini korkmuyorum artik, zamani elime aliyorum. yine de zamani da istemiyorum ve seni de, bence artik sen de, bence arti biz de..[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 "hangisi benim ruyam derken" of süper hoca yüreğine sağlık[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 eline sağlık gerçekten çok güzel olmuş.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 tek kelime ile çok güzel[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]KO Ares Server - Orc Rogue 4x [b]KO Ares Server - Orc Priest 3x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 +[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar